Barvy Axalta Imron – řešení pro vaše užitková vozidla

Barvy Axalta Imron – řešení pro vaše užitková vozidla

Nákladní, autobusová, vlaková i osobní doprava si žádá využití specifických nátěrových systémů, které odolají vysokým požadavkům na každodenní provoz v náročných podmínkách. Produktová řada Imron od značky Axalta představuje právě takové řešení.

Vysokou kvalitou a perfektním výsledkem si můžete být jistiVysokou kvalitou a perfektním výsledkem si můžete být jisti

Produkty Axalta Imron jsou specifickým výrobkem, který kombinuje inovativní řešení nátěrů, ale vychází z mnohaletých zkušeností. Důraz je kladen na dokonalý výsledek a spokojenost zákazníka. V České republice najdete produktovou řadu Imron u společnosti CLUB MARK BARVY, s.r.o., která nabízí nejen tuto řadu, ale také další výrobky značky Axalta.

K čemu jsou barvy Axalta Imron určeny?

S barvami Axalta Imron získáte profesionální nátěrový systém určený pro těžká nákladní vozidla, autobusy nebo kolejová vozidla. Využít se dají samozřejmě i na další typy užitkových vozů nebo pro průmyslové nátěry. Od profesionálních barev můžete čekat dokonalý výsledekOd profesionálních barev můžete čekat dokonalý výsledek

Vlastnosti nátěrových systémů Axalta Imron

Dopravní i technický průmysl vyžaduje houževnaté, ale přitom flexibilní nátěry vhodné do náročných povětrnostních podmínek. U barev Axalta Imron se můžete spolehnout na:

  • vysokou kvalitu nátěrů,
  • dlouhou životnost,
  • vysokou odolnost proti korozi,
  • odolnost proti povětrnostním vlivům,
  • odolnost proti nárazu a oprýskání,
  • vizuálně dokonalé provedení,
  • splnění náročných průmyslových specifikací,
  • odolnost vůči chemikáliím,
  • anti-graffiti odolnost u vrchních a transparentních nátěrů.

Díky kombinaci všech výše uvedených vlastností jsou nátěrové systémy Axalta Coating systems oblíbeným řešením výrobců po celém světě.

Barvy Axalta – spolehlivost a kvalita

Vysokou kvalitou a perfektním výsledkem si můžete být jisti u celého sortimentu Axalta Coating systems. Najdete zde jak nátěrové systémy pro automotive průmysl, tak pro další odvětví, jako je pracovní technika, stroje, komerční dopravní technika, architektura nebo lehký průmysl. Značka Axalta nabízí práškové barvy i řešení pro mokré lakování. Samozřejmostí je vždy vysoká funkčnost a prvotřídní vzhled nátěrů. Kompletní přehled systémů Axalta najdete zde.

Článek Barvy Axalta Imron – řešení pro vaše užitková vozidla byl publikován 9. října 2020 v 00.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...