Světlo aneb barvy života

Tagy:  světlo, osvětlení, nástěnné světlo, lampička, umělé osvětlení, philips, colors led lamp, led osvětlení, barevné osvětlení

Sponzorované odkazy:

Světlo aneb barvy života

Život nám dokáží zpestřit nejrůznější drobnosti, milé události, ale i maličkosti a příjemné či pozitivně sladěné barvy. Říká se, že barvy dokáží ovlivnit lidskou psychiku, některé barvy působí na člověka pozitivně, jiné naopak negativně, některé v nás vyvolávají nejrůznější emoce, jiné v nás potlačují touhu a smysl. Ať je tomu jak chce, barvy nás provádí každodenním životem a nelze se jim vyhnout ani ubránit.

Živé barvy v interiéru – to jsou LED mini osvětlení od společnosti Philips, které by neměly chybět v žádné domácnosti. Barevné osvětlení se vyznačuje následující charakteristikou: elegantní, ultra moderní, flexibilní, univerzální, designové a trendy.

Komplet osvětlení nám umožní zvolit si jakýkoliv barevný interiér, v nabídce je 256 barevných odstínů, z nichž si zvolíme ten, který je pro nás v daný okamžik aktuální. Barvu můžeme vybírat podle stávající nálady, činnosti, denní doby, atmosféry, události či dalších faktorů. Při práci si můžeme naladit žluté tóny, v době oběda přepneme na purpurový odstín, při relaxaci nám může být společníkem uklidňující modř.

Mini osvětlení, díky svému kompaktnímu a zaoblenému tvaru, umožňuje rozmanitou volbu umístění. Design lampy je zpracován ve dvou barevných provedeních, vybírat můžeme z nabídky lesklé bílé nebo černé.

volba barev podle náladyvolba barev podle nálady

Zdroj: http://padstyle.com/…feature/2443

Článek Světlo aneb barvy života byl publikován 18. května 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...