Jak si s dětmi užít podzim na zahradě?

Jak si s dětmi užít podzim na zahradě?

Podzim je pro zahrádkáře zejména obdobím, kdy musí půdu přichystat na blížící se sníh. Je potřeba naposledy posekat trávník, zastřihnout růže, zrýt záhony, nasázet cibuloviny a tak dále. Nejspíš venku strávíte poměrně hodně času. A co tam s vámi mezitím budou dělat děti?

Holčičky někdy mívají snahu rodičům se zahradničením pomáhat, u kluků bývají takové snahy méně časté. V každém případě ale ratolestem tahle nálada nevydrží příliš dlouho, a tak pokud chcete trávit podzim na zahradě společně, měli byste se jim postarat o jinou zábavu.

Propůjčte dětem zahradní domek

Zahradní domek Heidi, foto: domky-herold.czZahradní domek Heidi, foto: domky-herold.cz

Pro dětskou hru se dají skvěle využít obyčejné zahradní domky, které nesmí na zahradě chybět. Vystěhujte pro tentokrát nářadí ven a přeměňte přístřešek na dětský domeček na hraní. Odstraníte-li zevnitř všechny nebezpečné věci, dětem se určitě nic nestane.

Jestliže vám na zahradě stojí dostatečně velký domek, kde máte i prostor na sezení či na hraní, není co řešit. Nechte děti uvnitř, aspoň se vám nebudou plést pod nohama, když potřebujete pracovat.

Vy ještě nemáte skluzavku?

Dětské hřiště s houpačkou Imprest KATY, foto: domky-herold.czDětské hřiště s houpačkou Imprest KATY, foto: domky-herold.cz

Nekonečným zdrojem zábavy může být také kvalitní dětské hřiště. Čím dál více rodin si pořizuje aspoň skluzavku a houpačku. Děti pak nemusí chodit na městská hřiště, kde je vůbec nemáte šanci ohlídat, navíc je tím donutíte ke zdravému pohybu. Dobře vybrané prolézačky zvládnou zajistit zábavu také dětem vašich dětí. Nemějte strach, že by se pro něj nenašlo využití, až vaše ratolesti odrostou.

Posaďte je do altánku

Zahradní altán Betty, foto:domy-herold.czZahradní altán Betty, foto:domy-herold.cz

Tedy ne že by děti vydržely sedět na jednom místě, ovšem zahradní altány a pergoly jim nabídnou přístřeší a ochranu před větrem. Vezměte jim sem nějakou deskovou hru nebo třeba karty, ať si vyhrají. Vyvarujte se toho, abyste jim do ruky strčili tablet. Na čerstvém vzduchu by neměly opět koukat do obrazovek. To mohou dělat doma.

Nemáte na zahradě altánek, pergolu, hřiště ani domek? Pak je nejvyšší čas to napravit. Podívejte se do sortimentu e-shopu Domky-herold.cz a vyberte si. Budete nadšení – vy i vaše děti.

Článek Jak si s dětmi užít podzim na zahradě? byl publikován 23. října 2017 v 22.45 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...