Kovový nábytek 5x jinak aneb který do vašeho bytu?

Tagy:  byt, dům, bydlení, dekorace, doplňky, kov

Sponzorované odkazy:

Kovový nábytek 5x jinak aneb který do vašeho bytu?

Kov se v bytech a domech objevuje čím dál více a není se čemu divit, neboť nábytek a doplňky právě z tohoto materiálu jsou vkusné stylové, moderní, nadčasové a velice praktické. Pokud je vaše bydlení moderní, pak byste si měli kovový nábytek a dekorace také obstarat. A jaké kousky jsou nyní v kurzu a do kterých se vyplatí zainvestovat? Máme pro vás pár skvělých tipů, které vás dostanou.

Není kov jako kov a zatímco některé kousky působí velice fádně, obyčejně a chladně, najdou se takové kusy nábytku nebo dekorací, které vypadají naprosto senzačně. Kovový nábytek s nádechem do stříbrna vypadá jeuvěřitelně skvěle a hodí se jak do luxusní předsíně, tak do ložnice nebo jako netradiční kousek do obývacího pokoje. Pokud vás stříbrný nábytek zaujal, podívejte se na novinky e-shopu neimanmarcus.com, kde si pořídíte za 14 999 korun například tuto komodu.

Autor: neimanmarcus.comAutor: neimanmarcus.com

Skvělou kombinací se kov a sklo, které se dohromady dokonale doplňují a tvoří pár k pohledání. Co se moderních interiérů týče, sklo a kov se v nich objevuje pravidelně. Pokud chcete tyto prvky spojit v jeden, pak se zaměřte na nábytek a doplňky ze skla a kovu. K exkluzivním kouskům patří například tento skvostný konferenční stolek ze zlatího kovu a jemného skla. S takovým kusem nábytku se z vašeho obývacího pokoje stane klenot. Cena stolku je na e-shopu lanecrawford.com 74 125 korun.

Autor: lanecrawford.comAutor: lanecrawford.com

Zapomenout byste v bytě samozřejmě neměli ani na doplňky, které dělají místnosti útulnější. Skvělou volbou je například stojací lampa, která je zároveň velice praktickým bytovým doplňkem. Zaměřte svoji pozornost na luxusní kovové doplňky, co se stanou nadčasvou součástí vašeho obydlí. Cena této krásné lampy je na e-shopu barneys.com 39 015 korun.

Autor: barneys.comAutor: barneys.com

Kovy mají mnoho podob a variací a je zcela na vás, jak kovové doplňky a nábytek ve vašem bytě budou vypadat. A že vám v případě kovu schází barvy a nápaditost? Pak se podívejte na novinky značky Jonathan Adler, která přichází s barevnými kovy nejenom do interiérů. Tuto netradiční komodu najdete na e-shopu neimanmarcus.com.

Autor: neimanmarcus.comAutor: neimanmarcus.com

Výhodovou kovů je, že je lze přizpůsobit do jakéhokoliv tvaru a variací. Pokud si potrpíte na výrazné kousky a nechcete si pořídit nábytek, který bude obyčejný a stejný, jako u sousedů, pak se podívejte na podzimní kolekci designové značky Michael Aram. V katalogu na e-shopu neimanmarcus.com najdete například tento exkluzivní komferenční stolek s lekníny, a to za cenu 65 020 korun.

Autor: neimanmarcus.comAutor: neimanmarcus.com

Článek Kovový nábytek 5x jinak aneb který do vašeho bytu? byl publikován 27. září 2017 v 12.00 v rubrice Nábytek, Dům, Byt a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...