4 luxusní novinky pro vaše bydlení

Tagy:  interiér, bydlení, byt, dům, vybavení, trendy, léto, září

Sponzorované odkazy:

4 luxusní novinky pro vaše bydlení

Pro pořizování nových kousků do interiéru je vhodný čas prakticky kdykoliv a pokud máte pocit, že by váš obývací pokoj, ložnice nebo třeba přdsíň snesly trochu svěžesti a něčeho nového, pak se podívejte, jaké kousky jsou koncem léta v kurzu.

V žádném bytě nebo domě by rozhodně neměly chybět nástěnné hodiny. Nejenom proto, že se jedná o velmi praktický doplněk, díky němu stále víte, jaký je čas, nástěnné hodiny dokonale doplní jinak strohou zeď a mohou se stát výrazným prvkem místnosti. Například tyto jednoduché hodiny s mosazným okrajem jsou trefou do černého pro moderní bydlení. Jejich cena je na e-shopu coggles.com 6 895 korun.

Autor: coggles.comAutor: coggles.com

Modením trendem posledních let jsou mimo jiné výrazné a netradiční nápisy a vedle toho také typická motta nebo hesla. Jednoduše, obrázky vystřídala písmena a celé věty. Podívejte se na e-shop nordstrom.com, kde najdete nespočet stylových doplňků do celého bytu nebo domu.

Autor: nordstrom.comAutor: nordstrom.com

Ať už doma máte svoji vlastní kancelář nebo třeba pouze koutek se stolem a psacími potřebami, neměli byste prývě na tento koutek zapomínat. V jinak uspořádaném a stylovém bytě totiž pak nedbale pohozené propisky a papírky mohou působit chaoticky a velmi nepěkně. Pořiďte si proto luxusní pořadníky a praktické držáky na psací potřeby, a to ideálně na e-shopu nordstrom.com již od 499 korun.

Autor: nordstrom.comAutor: nordstrom.com

V jednoduchosti je krása, což nelze popřít a pokud si nepotrpíte na příliš okázalý nábytek, pak si obstarejte jednoduché kousky, které budou v kurzu i za několik dalších let. Například toto jemné bělostné křeslo se skvěle hodí do interiéru se skandinávským stylem, kde vládnou světlé barvy a dřevo.

Autor: neimanmarcus.comAutor: neimanmarcus.com

Článek 4 luxusní novinky pro vaše bydlení byl publikován 10. září 2017 v 12.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...