Barvy léta, co rozzáří každý interiér

Tagy:  interiér, bydlení, byt, dům, vybavení, trendy, léto

Sponzorované odkazy:

Barvy léta, co rozzáří každý interiér

Letní měsíce se ještě zdaleka nechýlí ke konci a přinášejí stále nové a nové trendy jak z oblasti módy, tak design a architektury. Chtěli byste krásné léto nějakým způsobem zakomponovat do svého bydlení, ale nejste si jisti, jaké trendy jsou momentálně v kurzu? Podívejte se na tyto skvělé letní barvy, jež dokonale rozzáří váš interiér a potažmo i venkovní prostředí.

Růžová v mnoha tónech

Velmi aktuální a trendy letní barvou je beze sporu růžová. Tato jemná barvička je nejoblíbenější u žen, které ji zpravidla zbožňují již od útlého dětského věku. Výjimkou ale nejsou ani muži, kteří hrdě uznávají, že může právě růžová v interiéru vypadat velmi dobře a svěže. A na jakou růžovou se zaměřit? Všechny odstíny rozhodně nejsou stejné, proto kombinujte jemné pastelové tóny spolu s barvou cukrové vaty a nebojte se ani tmavší růžové s nádechem do fuchsiové. Všechny budou v jednoduše zařízeném obývacím pokoji působit velmi dobře a moderně.

Autor: wolfandbadger.comAutor: wolfandbadger.com

Limetkové mámení

Velmi příjemnou a svěží vůní je také limetková, která se stává stále modernější, a to také v oblasti oblékání a módních doplňků. Limetková barva je zelená s nádechem žluté a sluší naprosto každému, včetně místností. Ať už vám doma převládá dřevo nebo bílé stěny, limetkové doplňky nebo třebga vkusná sedací souprava jsou rozhodně trefou do černého. Nechejte limetkový odstín doma krásně vyniknout a zbavte se všech tmavých a zašlých barev, jež jsou již dávno OUT.

Smetanová nejenom v létě

Ne každý si potrpí na výrazné, až křiklavé barvy a obzvláště ne v případě interiéru. Pokud se bojíte obstarat si do svého obývacího pokoje, jídelny nebo ložnice růžové polštáře a koberečky, pak zůstaňte při zemi a vsaďte na jemné tón v tónu, čímž rozhodně nikdy nic nemůžete pokazit. Skvělou volbou je například kombinace bílé a smetanové, jež ve výsledku působí velice luxusním dojmem. A pokud přidáte ještě zlatavé doplňky a další metalické doplňky, o exkluzivní interiér máte postaráno.

Autor: urbanoutfitters.comAutor: urbanoutfitters.com

Článek Barvy léta, co rozzáří každý interiér byl publikován 30. července 2017 v 12.00 v rubrice Byt a Dům. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...