Rekonstrukce a oprava střechy od profesionálů

Rekonstrukce a oprava střechy od profesionálů

Snad všichni lidé moc dobře ví, že je rekonstrukce střechy finančně náročnou investicí. Pokud nemáte znalosti z klempířství a pokrývačství, není možné tuto akci uskutečnit. Zbyly by vám jen oči pro pláč. Vše se musí dokonale propočítat. V každém případě je nutné obrátit se na zkušené odborníky.

Kdy je třeba oprava střechy?

Jakmile je střecha poškozena, její rekonstrukci se nevyhnete. Nejčastějším problémem je zatékání do střešního pláště anebo nevyhovující design střešní krytiny. Když se potýkáte s poškozeným pláštěm, oprava se nesmí odkládat. Mnozí majitelé rodinných domů si nevědí rady s nesprávnou skladbou střešního pláště. Pakliže není střecha zateplená, nesplňuje optimální hodnoty a funkčnost. K rekonstrukci střechy dochází i v případě jejího rozšíření. V poslední době přicházejí do módy podkrovní byty, střešní okna či vikýře.

Dobrá rad nad zlato

Když je oprava střechy nevyhnutelná, je nutné vyhledat klempíře, který posoudí další kroky. Velmi důležitá je poloha nemovitosti, orientace světových stran i nadmořská výška. To vše hraje hlavní roli. Rovněž se musí dbát na stáří budovy a krovů. Pokud prahnete po precizně odvedené práci, obraťte se na společnost Střechy Novák, která se zabývá rekonstrukcemi i opravami střech. Staví střechy Praha na klíč, věnuje se klempířství a pokrývačství, tesařství i nekrokevní izolaci. Možná vám přijdou vhod i další služby spojené se zabezpečením stavebních prací a projektováním kro­vů.

Jděte na to chytře

Nespoléhejte se na své nedostačující vědomosti a dejte přednost profesionálům firmy Střechy Novák. Zkušení pracovníci si poradí s rekonstrukcí střechy pro rodinné domy, ale také pro činžáky. Právě zde se budují komfortní podkrovní byty. Ať už potřebujete opravit okapy, svody, úžlabí anebo vaše střecha volá po novém a pevném krovu, máte zelenou.

Článek Rekonstrukce a oprava střechy od profesionálů byl publikován 23. dubna 2017 v 20.30 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...