Střechy na klíč: Jednoduché řešení!

Tagy:  střechy, střechy na klíč

Střechy na klíč: Jednoduché řešení!

Střecha dělá dům, kdo by to nevěděl. Nejen že v případě bydlení plní celou řadu důležitých funkcí, jako je například ochrana před povětrnostními podmínkami či odvod dešťové vody, ale zároveň má své nezpochybnitelné estetické hledisko. Střechy výrazně dotvářejí celkový dojem z jednotlivých staveb a propůjčují jim jejich ojedinělý ráz. Ať už se jejich konstrukce vyznačuje tím či oním tvarech, střechy jsou krásné. A všechna tato hlediska je nutné zohlednit při rozhodování.

Prim stále hrají sklonité střechy, a to zvláště u rodinných domů. Šikmá forma je atraktivní z více důvodů, avšak mezi ty hlavní dozajista patří jejich punc tradice. S tím jde ruku v ruce výběr tašek. Populární jsou stále klasické pálené tašky, ovšem stále častěji se do popředí dostávají tašky betonové. Vybírat si pak lze z celé řady nejrůznějších značek, jež se odlišují kvalitou (odolností), cenou i reputací. Střecha ovšem není pouze nosná konstrukce a krytina, za neméně důležité je nutné považovat například úžlabí, oplechování komínů, okapových systémů a izolací. Střecha je složité dílo, jež vyžaduje opravdu velké znalosti a dovednosti v nejrůznějších profesních oborech.

Střechy Novák, Praha 2012Střechy Novák, Praha 2012

Střecha podle vašich představ

Nejpohodlnější řešení představuje střecha na klíč. Jak už jeho název napovídá, jedná se o prostředek, který nejlépe zohlední vaše specifické představy. Ať už budete stavět střechu zcela novou, anebo se pustíte do její rekonstrukce, v obou případech je možné požádat o pomoc odborníky. Ti se postarají o všechny stavařské, pokrývačské, klempířské a další práce, jaké každá výstavba či oprava střechy provázejí. Pokud se rozhodnete pro střechu na klíč, můžete si být jisti, že ušetříte nejen čas, ale také peníze. A když jde o opravu střechy, platí to dvojnásob. Jak již bylo řečeno, střecha chrání váš interiér před nepřízní počasí. Okamžité jednání může být investicí k nezaplacení.

Mezi osvědčené poskytovatele výše uvedených služeb patří firma Střechy Novák. Ta vznikla již před třinácti lety a působí v oblasti Středočeského kraje a Prahy. V jejím portfoliu naleznete množství uskutečněných staveb týkajících se nejen rodinných domů, ale také větších obytných domů. K celkovému vyřízení realizace střechy na klíč vám stačí pouhých deset kroků a pak už zbývá jen těšit se z hotového díla.

Článek Střechy na klíč: Jednoduché řešení! byl publikován 9. srpna 2013 v 15.15 v rubrice Dům. Autorem článku je Václav Walach. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...