Střechy – základ každého domu

Tagy:  střecha, střechy, krytina, klempíř, řemeslník, střecha na klíč, projekt, stavba, dům

Střechy – základ každého domu

Stavíte? Vybíráte z celé řady projektů, typů a designů střech? Nevíte si rady, jak realizovat stavbu střechy? V tuto chvíli jsme tu pro vás. Následující řádky vás obecně seznámí s výběrem střechy. Jdeme na to? Tak pojďme!

Střecha

Každý dům se neobejde bez oken, dveří a samozřejmě i střechy. Ať už bydlíte na vesnici, ve městě nebo dokonce v historicky chráněné lokalitě, můžete si vybrat z celé řady druhů střech. Při výběru taškových tabulí je nepřeberné množství tvarů, výšek vlny, desítky odstínů v lesku, matu nebo s minerálním posypem. Díky takovému výběru si každý dokáže najít to nejlepší pro svůj dům.

Střechy na klíč

Zapomeňte na shánění specializovaných řemeslníků, klempířů, pokrývačů, tesařů, kominíků apod. Vyzkoušejte jednoduché řešení – střechy na klíč. Při stavbě domu už nemusíte myslet na všechno, existuje totiž celá řada firem, která se za vás postará úplně o všechno a to i o tak velký projekt, jako je stavba střechy.
Postup je jednoduchý. Stačí pouze společnosti předat zakázku s vašimi požadavky a přáními, společně se pak pohodlně usadit a vybrat tu nejkrásnější a nejlepší střešní krytinu. Práci za vás udělají řemeslníci.
Výhodou střechy na klíč je ta, že jsou vám zajištěny všechny práce, které taková nová střecha vyžaduje. Nemusíte se už o nic starat. Veškeré práce na sebe budou navazovat, nebudete čekat týdny nebo měsíce s pokračováním a realizováním stavby. Firma se vám postará také o montáž střešních doplňků a oken. A co je nejdůležitější? Výsledek vychází levněji, než kdybyste si nechávaly firmou postavit celý dům.

autor: masochismtangoautor: masochismtango
autor: Grand Canyon NPSautor: Grand Canyon NPS

10 kroků k cíli

Kompletní zastřešení domu se dá provést v deseti krocích. Krokem číslo jedna je samozřejmě poptávka od klienta, který se může ozvat emailem, telefonicky anebo stačí vyplnit poptávkový formulář na internetových stránkách. Následně vám bude zaslána cenová nabídka, podle které se rozhodnete dál. Střechu si snadno představíte pomocí speciálního softwaru, ve kterém uvidíte 3D realizaci střechy a také trojrozměrná prezentace projektu.
Co dál? Podepíšete smlouvu a práce mohou začít.
Jako první se realizuje krov, následují klempířské práce, které nabízí montáže okapů, svodů, oplechování komínů a mnoho dalších vychytávek. Specializovaní a zruční pokrývači vám pomohou vybrat střešní krytinu, kterou bezchybně položí. Jako předposlední krok je montáž ostatních doplňků a v desátém, tedy v posledním kroku, není nic jiného než předání projektu investorovi (spokojenému zákazníkovi).

Vyzkoušejte Střechy Novák i Vy!

Článek Střechy – základ každého domu byl publikován 21. února 2013 v 12.30 v rubrice Dům. Autorem článku je Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...