Jaro ve znamení pudrových barev

Tagy:  bydlení, interiér, byt, dům, pudrové barvy, odstíny

Sponzorované odkazy:

Jaro ve znamení pudrových barev

Jarních trendů je velmi mnoho proto si jistě pro své bydlení vyberete to pravé. Ať už máte domácnost zařízenou v retro stylu, preferujete dřevo a starožitné kousky anebo je interiér vašeho domu nebo bytu skandinávsky minimalistický, tyto jarní trendy vás dostanou. A co by ve vaší domácnosti letos nemělo chybět? Jsou to rozhodně pudrové barvy. Podívejte se na trendy kousky, jež dodají domácnosti styl.

Přemýšlíte, jak domácnosti dodat trochu novosti a přitom pořídit takový kousek, který bude s celkovým designem skvěle ladit? Pak se zaměřte na kožešiny. Ty nejsou moderní jenom v případě vašeho šatníku, ale rovněž se mohou dokonale vyjímat v domácnosti. Kožešin na podlahu, místo tradičního koberečku, je mnoho a pořídit je můžete v několika zajímavých variantách. V vsaďte na tuto pudrovou barvu, jež je typický jarním symbolem. Cena kožešiny je na e-shopu COGGLES.COM 10 120 korun.

Autor: COGGLES.COMAutor: COGGLES.COM

V případě pudrových trendů nejde jenom o doplňky a netradiční dekorace, ale rovněž o nábytek. Nemusíte si zrovna kupovat novou sedací soupravu za desítky tisíc korun, nicméně takový sedací pytel nebo třeba křeslo jsou skvělou volbou, jež místnost rozzáří a navíc získáte další místo k sezení, což jistě ocení vaše rodina a přátelé. Cena sedacího pytle v pudrovém odstínu je na e-shopu URBANOUTFITTERS.COM senzačních 2 460 korun.

Autor: URBANOUTFITTERS.COMAutor: URBANOUTFITTERS.COM

V žádném obydlí by neměla chybět nástěnná dekorace. Ta může vypadat všelijak a především se týká obrazů. Sehnat je můžete v mnoha obchodech, a to za bezva ceny. Obrazy a nástěnné dekorace jsou skvělou volbou, jak místnosti dodat charakter a především ji vyladit do těch nejmenších detailů. Vyberte si ideálně takový obraz, který bude korespondovat se zbytkem vybavení a ideálně takový, který přesto bude originální a netradiční. Cena tohoto obrazu s pudrovými tóny je na e-shopu NOVICA.COM 10 365 korun.

Autor: NOVICA.COMAutor: NOVICA.COM

Pudrové odstíny se mohou týkat prakticky všeho, co se interiéru a domácnosti týká. Pakliže je váš byt nebo dům laděn do přírodních materiálů a barev, pak byste se v případě nových jarních trendů měli zaměřit i na nábytek a především dřevo. Některé kousky se nyní vyrábějí v jemných béžových nebo pudrových barvách, jež sporu s bílou nebo metalickými odstíny vypadají naprosto senzačně. Co říkáte například na tuto netradiční dřevěnou polici? Sehnat ji můžete na e-shopu URBANOUTFITTERS.COM za super cenu 1 730 korun.

Autor: URBANOUTFITTERS.COMAutor: URBANOUTFITTERS.COM

Článek Jaro ve znamení pudrových barev byl publikován 23. dubna 2017 v 00.00 v rubrice Nábytek, Dům, Byt a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...