Jaro je tu - co pořídit domů?

Tagy:  jaro, domácnost, bydlení, byt, dům, dekorace, nakupování

Sponzorované odkazy:

Jaro je tu - co pořídit domů?

I domácnost potřebuje čas od času oživit a dodat na novosti, proto byste se měli vedle sv=ho šatníku zajímat také o nejnovější trendy v oblasti bydlení a zahrad. Jaro je v plném proudu, sluníčko pálí a tmavé barvy a teplé materiály se pro letošní rok dal na ústup. Podívejte se, jaké jarní kousky nyní letí a co si pořídit domů, aby vaše bydlení vpadalo jednoduše senzačně.

Co k jaru neodmyslitelně patří a bez čeho se krásná a svěží jarní domácnost nemůže obejít, jsou samozřejmě květiny. Ty, co kvetou barevně a v pastelových barvách jsou například tulipány. Těch je nyní všude mnoho, najdete je i v prodejnách s potravinami jako je Albert nebo Globus. Po velikém sobotním nákupu se proto vrhněte i na koutek s květinami a obstarejte si krásné kytičky, co domácnost dokonale prosvětlí.

Autor: IMPROVEMENTSCATALOG.COMAutor: IMPROVEMENTSCATALOG.COM

Každá správná žena, která má organizační schopnosti, se neobejde také bez praktického a stylového zápisníku. Do něho si můžete zapisovat prakticky cokoliv, co vás napadne, a to od nákupního seznamu až po harmonogram každého jednoho dne. A protože si potrpíte na módu a máte rádi módní výstřelky, pak se podívejte na novou jarní kolekci office pomůcek e-shopu NORDSTROM.COM, kde si jistě vyberete jeden z jarem inspirovaných zápisníků. Jeho cena je navíc příjemných 399 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Máte pocit, že je vaše domácnost příliš tmavá, až nenápadná a rádi byste ji dodali trochu příjemných jarních barev? Pak se podívejte na jarní kolekce stylových běhounů nejenom do obývacího pokoje značky Alanof. Koberce jsou vyrobeny z kvalitních vláken a jejich zvláštností jsou výrazné barvy v teplejších odstínech. Na e-shopu NORDSTROM.COM koberečky pořídíte již od příjemných 2 315 korun za kus.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

V žádné domácnosti by nikdy neměli chybět obrazy nebo různé nástěnné aplikace a reliéfy. Čím zajímavější kousek najdete, tím originálnější vaše domácnost bude. Pokud budete mít například obývací pokoj bez jediného doplňku na stěně, domácnost bude působit chladným dojmem. Pokud sháníte ideální obraz do vašeho bytu nebo domu, najdete ten nejlepší s rostlinnými motivy na e-shopu NORDSTROM.COM, a to již od příjemných 3 870 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Článek Jaro je tu - co pořídit domů? byl publikován 31. března 2017 v 19.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...