Zahradní párty stany: Cenově dostupné zastřešení pro mnoho příležitostí

Zahradní párty stany: Cenově dostupné zastřešení pro mnoho příležitostí

Nemáte na zahradě pergolu ani altánek a občas vám chybí? Není divu. Počasí totiž není vždy nakloněno pobytu venku, a když si zrovna naplánujete rodinné grilování, je to docela problém.

Levné, a přesto působivé zahradní párty stany

Docela levné řešení v tomto případě představují zahradní párty stany. Nebojte se, že by snížily úroveň vaší akce. Pokud se vám nelíbí klasické bílé varianty, pořiďte si třeba červený nebo pruhovaný stan. Některé svým vzhledem připomínají spíš zahradní altánky, jsou vybavené průhlednými okny a hezkým vchodem. Pokud dovnitř pověsíte světýlka nebo květiny, hned je povýšíte na zahradní doplněk, který může navodit správnou atmosféru a ladit se zbytkem akce.

Využití v každodenním životě

Skládání zahradních párty stanů je záležitostí několika málo minut, a proto je nemusíte mít na zahradě neustále. Stačí je vždy nechat vyschnout, sbalit a uklidit na suché místo. Až přijde čas, rozbalíte je a sestavíte. V dnešní době jsou rozšířené zejména nůžkové stany, které zvládne složit i jeden člověk.

Na druhou stranu samozřejmě není problém je mít na zahradě dlouhodobě. Využijete je určitě i tehdy, když zrovna žádnou akci nepořádáte. Děti si v nich mohou hrát a vy si poležíte u knížky hezky ve stínu.

Určitě je oceníte i mimo zahradu. Jsou snadno přenosné, a tak není problém si je vzít s sebou na festival, do kempu či na pláž.

Zahradní párty stany v různých variantách

Ke svému stanu si můžete postupně dokupovat různé doplňky. V kempu a na pláži zajisté oceníte moskytiéry. Hodit se vám budou i bočnice (ty lze zpravidla oddělat) nebo osvětlení – specializované obchody často nabízí přímo LED osvětlení pro zahradní skládací stany. Určitě se neobejdete bez nábytku, a pokud si budete stan převážet, tak ani bez tašky pro pohodlnější přenášení.

Zahradní párty stan je každopádně jednou z nejlevnějších variant zahradního zastřešení. Vydrží vám dlouhou dobu a ještě si ho snadno přizpůsobíte podle svých představ. Možnost přenášení je už jen pomyslnou třešničkou na dortu.

Článek Zahradní párty stany: Cenově dostupné zastřešení pro mnoho příležitostí byl publikován 26. března 2017 v 23.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...