Kde seženete ty nejstylovější doplňky? Zkuste Kohls

Tagy:  doplňky, byt, dům, dekorace, interiér, bydlení, bydlení, zima, leden, trendy, interiér

Sponzorované odkazy:

Kde seženete ty nejstylovější doplňky? Zkuste Kohls

Bytové dekorace vám doma nesmí chybět, alespoň je v případě, pokud se chcete doma cítit příjemně, komfortně a zkrátka jako doma. Doplňky do obývacího pokoje, ložnice nebo třeba jídelny seženete témě na každém rohu, ale ne všechny produkty jsou moderní, dlouhotrvající a jedinečné. Zapomeňte na kousky, co má doma témě každý a místo toho vsaďte na originální a stylové dekorace, co vám bude každý závidět. Sehnat je můžete na e-shopu Kohls.com.

Zima ještě zdaleka nekončí, ale než se nadějete, začne roztávat otravný sníh a vy se budete moci těšit na první jarní dny a především květiny. Pro takové období je skvělou volbou každá květnová a přírodní dekorace, a to nejenom do interiéru, ale také do exteriéru. Již jste uschovali Vánoční věnec a vaše venkovní dveře zejí prázdnotou? Pak si obstarejte tento romantický jarní věnec s květinami, jež se bude dokonale vyjímat u domu, ale také v bytě. Cena věnce je na e-shopu KOHLS.COM 610 korun.

Autor: KOHLS.COMAutor: KOHLS.COM

Máte pocit, že jsou vaše stěny studené a jednoduše jim něco chybí? Pak byste měli začít přemýšlet o trendy obrazech na zeď. Každému bytu nebo domu dodá obraz či jiná nástěnná dekorace styl a především jej zahřeje. Obraz je senzační variantou, jak místnosti dodat potřebný charakter. Podívejte se na širokou nabídku e-shopu KOHLS.COM, kde najdete jednoduché kousky s přírodními motivy, ale také větší kompozice v abstraktním vyobrazení. Cena tohoto obrazu do jídelny nebo předsíně vás přijde na 4 999 korun, a to včetně rámu.

Příjemná vůně je základ domácnosti a i když nad tím možná příliš nepřemýšlíte, často se bytem nepříjemně line zápach z večeře, což nemusí být dvakrát příjemné. Zbavte se česnekového oderu jednou pro vždy, a to za pomocí extra vonných svící, co dokáží absorbovat okolní pachy. Seženete je na e-shopu KOHLS.COM v mnoha vonných variantách. Cena jedné svíčky je příjemných 405 korun.

Autor: KOHLS.COMAutor: KOHLS.COM

Dospěli jste k názoru, že váš interiér potřebuje trochu změnu, avšak neplánujete rekonstrukci ani příliš vysokou a náročnou investici? Pak se zaměřte na drobné změny, co v bytě i domě udělají opravu zázraky. Co říkáte na zbrusu nové kvalitní závěsy značky KOHLS? Vybrat si můžete z několika barevných variant od kanárkově žluté, přes fialovou až po bledě modrou nebo přírodní hnědou. Cena závěsů se na e-shopu KOHLS.COM pohybuje okolo 1 770 korun.

Autor: KOHLS.COMAutor: KOHLS.COM

Článek Kde seženete ty nejstylovější doplňky? Zkuste Kohls byl publikován 22. ledna 2017 v 23.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...