Bytové dekorace - které jsou v lednu IN?

Tagy:  byt, bydlení, dům, interiér, design, zima, leden, trendy

Sponzorované odkazy:

Bytové dekorace - které jsou v lednu IN?

Bytové dekorace a nejrůznější doplňky jsou v domácnosti nezbytností. Bez drobností a detailů, které dotvářejí charakter místnosti, by se dům ani byt neobešel. Na trhu najdete neuvěřitelně mnoho bytových doplňků a záleží pouze na vás, které do svého obydlí zvolíte. Podívejte se, jaké kousky jsou v lednu IN a které dodají pokojům patřičný styl a vkus.

Hodiny do každého bytu

Tradiční bytovou dekorací, která se objevuje v bytech po celé generace jsou hodiny. Zatímco před sto lety by byly zdobnější a honosnější, dnes jsou hodiny spíše minimalistické a jemnější. Pakliže si potrpíte na jednoduché zařízení místností a nepreferujete příliš výrazné prvky, pak by vás mohly zaujmout například tyto hodiny z dílny značky Coggles. Hodiny seženete v několika barevných variantách. Podívejte se na e-shop COGGLES.COM, kde dekoraci seženete za příjemných 1 612 korun.

Autor: COGGLES.COMAutor: COGGLES.COM

Jak ozdobit stěny?

Přijde vám vaše obydlí příliš fádní, jednoduché ba dokonce chladné? Pak vám pravděpodobně chybí ty správné bytové dekorace, jež by bytu nebo domu dodaly ten správný ráz. Jak tedy ozdobit stěny a jaké doplňky pořídit? Skvělou volbou jsou vedle klasických obrazů a plakátů také nástěnné desky nebo barevné talíře. Co takhle do jednoduchého stylu zasadit reliéf měsíce? Cena dekorace je na e-shopu LUISAVIAROMA.COM příjemných 989 korun.

Autor: LUISAVIAROMA.COMAutor: LUISAVIAROMA.COM

Prodlužte si zimu

Typické zimní dekorace si lidé obvykle pořizují před Vánoci, neboť symbolizují právě Vánoce. To ovšem neznamená, že se vám sněhové vločky, stromečky nebo jiná zimní symbolika nemůže doma objevovat také v lednu. Chcete si zimu trochu prodloužit a připomínat si sníh i ve chvíli, kdy jej venku neuvidíte? Pak se podívejte na nabídku e-shopu LANECRAWFORD.COM. Zde si vyberete z mnoha variant zimních doplňků, co osvěží každou místnost. Cena této vločky je 125 korun.

Autor: LANECRAWFORD.COMAutor: LANECRAWFORD.COM

Odkládací prostor nebo květináč?

Vedle dekorací a doplňků všeho druhu doma potřebujete také jistý odkládací prostor, do něhož vměstnáte vše, co jednoduše nechcete mít zrovna po ruce nebo co by se jen tak bezprizorně „povalovalo“ po stole či na sedačce. Na e-shopu COGGLES.COM najdete přehled krásných předmětů, jež vám mohou posloužit nejenom jako květináče, ale také trendy mistička na propisky a tužky nebo třeba na vlasovou kosmetiku. Cena dekorace je na e-shopu COGGLES.COM skvělých 1 245 korun za dva kusy.

Autor: COGGLES.COMAutor: COGGLES.COM

Článek Bytové dekorace - které jsou v lednu IN? byl publikován 12. ledna 2017 v 19.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...