Jaké dekorace jsou trendy o letošních Vánocích?

Tagy:  Vánoční dekorace, vánoce, svátky, ozdoby, světla, dekorace, bytový textil

Jaké dekorace jsou trendy o letošních  Vánocích?

Podle kalendáře je sice stále podzim, nicméně venkovní nízké teploty, ranní mrazíky, jinovatka a sníh nejenom na horách hovoří za vše. Zima se kvapem blíží a spolu s ní také krásné svátky Vánoční. I když zima nepatří k příliš oblíbenému ročnímu období, neboť málo kdo holduje zimě, Vánoce jsou tím, co toto roční období dělá snesitelnějším a dokonce příjemným. Vánoce jsou o rodinné atmosféře, lásce, o vůni vanilky a skořice, o pečení a také zdobení bytů, domů a exteriérů. Milujete dekorace a během Vánoc si jejich přítomnost nadmíru užíváte? Pak se podívejte, jaké kousky jsou letos v kurzu a nechejte se při svých nákupech inspirovat.

Tradiční řetěz v novém kabátě

Mnoho rodin si oblíbilo několik dekorativních prvků, které se pak v interiéru objevují rok co rok a stále mají ten stejný styl. Po několika letech se již mohou stát zaběhlým koloritem a tak trochu nudným prvkem bez vkusu a nápadu. Pakliže nechcete, aby se vaše domácnost proměnila v panoptikum, oživte tradiční dekorace a dodejte jim punc novosti a moderní vzhled. Co takhle starý řetěz se skleněnými ozdobami nebo blikajícími světýlky vyměnit za luxusní svítící hvězdy? Ty se skvěle hodí do oken, na Vánoční stromeček, ale také na police do dětského pokoje či do chodby, jež během roku zeje prázdnotou. Vánoční dekorace zdaleka nemusí hrát všemi barvami a pamatujte, že v jednoduchosti je síla a krása.

Pořiďte si nový moderní svítící řetěz, autor: velkykosikPořiďte si nový moderní svítící řetěz, autor: velkykosik

Nezapomeňte na symboly Vánoc

Většina svátků má svoji jasnou symboliku, pod kterou si představíte ono významné datum a důvod oslav. Stejně tak, jako jsou pro Velikonoce tradiční zajíčci, beránci a malovaná vajíčka a pro halloween zcela nepostradatelné dýně, Vánoce jsou o hvězdách, stromečcích, zvoncích a také nesmíte zapomenout na klasického Ježíška v jeho pohádkové podobě. Postavička vousatého muže s pytlem plným dárků je natolik známá, že ji s Vánočními svátky spojuje naprosto každý a nejvíce malé děti. Udělejte svým ratolestem Vánoční výzdobou radost a pořiďte do domácnosti veselého Ježíška.

Ježíšek jako tradiční symbol Vánoc, autor: velkykosikJežíšek jako tradiční symbol Vánoc, autor: velkykosik

Vylaďte ty nejmenší detaily

Jak pojmete Vánoční dekoraci je samozřejmě zcela na vás a rozhodně to s výzdobou domu nemusíte nijak přehánět. Doplňky ve stylu svátků Vánočních nejsou o nevkusně zdobených stromech, světlech a třpytkách, ze kterých až přechází zrak, vše je o těch nejmenších detailech a maličkostech, díky nimž vykouzlíte nezapomenutelnou atmosféru. Skvělou a také praktickou variantou je například bytový textil s Vánočními motivy, jež navíc užijete po celou zimu. Podívejte se například na trendy polštářky se vzorem sněhové vločky. Ty se hodí nejenom do obývacího pokoje u vás doma, ale také například na chatu, kam se během Vánoc jistě rádi vypravíte. Polštářek poslouží rovněž jako Vánoční dárek pro maminku, kamarádku nebo kolegyni z práce.

Doporučujeme nákup v e-shopu Velký Košík.

Promíntěte Vánoce do těch nejmenších detailů, autor: velkykosikPromíntěte Vánoce do těch nejmenších detailů, autor: velkykosik

Článek Jaké dekorace jsou trendy o letošních Vánocích? byl publikován 15. listopadu 2016 v 16.30 v rubrice PR články. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...