Léto se blíží, pořiďte si zahradní nábytek

Tagy:  zahrada, zahradní nábytek, pohodlí, posezení, dům, pozemek, jaro, léto

Sponzorované odkazy:

Léto se blíží, pořiďte si zahradní nábytek

Letní dny se již kvapem blíží a spolu s nimi čím dál více příležitostí, jak trávit čas na zahradě, balkóně nebo terase. Pokud máte tu možnost posedět venku, pak jistě uznáte, že sobotní snídaně pod blankytným nebem, nekonečné grilování a jiné zahradní aktivity jsou jednoduše k nezaplacení. Ovšem k tomu, abyste si na své pozemku mohli lebedit příjemně a nerušeně, musíte si obstarat praktický a komfortní zahradní nábytek, díky kterému je toto vše možné. Zahradní nábytek by měl být nejenom využitelný a multifunkční, ale také moderní, neboť zahrada reprezentuje váš dům. A jaký nábytek si pořídit, aby vydržel roky a přitom vypadal skvěle? Máme pro vás pár super tipů.

Ve stylu orientu

Stejně tak jako interiér, i venkovní prostředí si můžete zařídit podle svého vkusu a přizpůsobit jej určitému stylu. Někdo preferuje skandinávskou jednoduchost a čistotu, jiní se nechali inspirovat Afrikou a další třeba orientem, který je nadčasový a pro letní zahradu jako stvoření. Orientální styl navíc vytváří příjemné hřejivé prostředí, což je v případě zahrady rozhodně žádoucí. Obstarejte si sadu tohoto ratanového nábytku s originálními doplňky, a to na e-shopu IMPROVEMENTSCA­TALOG.COM již od 9 640 korun.

Autor: IMPROVEMENTSCATALOG.COMAutor: IMPROVEMENTSCATALOG.COM

Pohodlné posezení nejenom pro dospělé

O houpacích sítích jste již jistě několikrát slyšeli a možná jste je dokonce na své zahradě vlastnili. Spousta lidí na tento kus zahradního nábytku vzpomíná ještě ze svého dětství, kdy se právě houpací sítě hojně objevovaly na zahradách chalup a chat, kam lidé na víkendy odjížděli. Dnes existuje již řada obdob houpacích sítí a jednou z nich je například toto pohodlné a praktické houpací křeslo, které stejně tak umístíte kamkoliv do prostoru. Pokud vaše zahrada není příliš veliká a vy potřebujete šetřit prostorem, tento kousek je ideální volbou.

Autor: LOVETHESIGN.COMAutor: LOVETHESIGN.COM

Barové stoličky nejenom k baru

Co na své zahradě jistě využijete při mnoha příležitostech, jsou barové stoličky. Ty se totiž skvěle hodí nejenom k barovému pultu, ale také v případě, kdy k vám přijde návštěva v hojném počtu anebo pokud plánujete na zahradě pracovat a mít stále něco při ruce. Zapomeňte však na nic neříkající plast nebo dokonce kov a obstarejte si tuto veselou variantu stoliček, které jsou hravé, svěží a pro léto jako stvořené. Stoličky se navíc budou líbit i dětem, které bývají neposedné. Produkty koupíte na e-shopu IMPROVEMENTSCA­TALOG.COM od 4 820 korun.

Autor: IMPROVEMENTSCATALOG.COMAutor: IMPROVEMENTSCATALOG.COM

Lenošení v luxusu

Dovedete si na zahradě představit lepší aktivitu, než ležet na pohodlném lehátku a číst si svůj oblíbený román? Tento druh relaxu je pro mnoho lidí nenahraditelný a nutno podotknout, že právě takto načerpáte mnoho sil do dalších dní. Ovšem klasická lehátka jsou obvykle velmi nepohodlná a naopak vám mohou způsobovat bolesti a nepříjemnosti. Pořiďte si proto polstrovaná lehátka s ergonomickou výztuží, do kterých se položíte jako do bavlnky a již nikdy nebudete chtít vstát. Luxusní lehátka seženete na e-shopu NEIMANMARCUS.COM od 38 570 korun.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Článek Léto se blíží, pořiďte si zahradní nábytek byl publikován 19. května 2016 v 19.00 v rubrice Nábytek a Zahrada. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...