Soukromé a celoroční wellness na vaší terase? Jde to rychleji, než si myslíte

Tagy:  vířivka, mobilní vířivka, voda, wellness, terasa, Softub

Soukromé a celoroční wellness na vaší terase? Jde to rychleji, než si myslíte

Chcete mít doma vlastní wellness? Zaměřte se na vířivky Softub, které vám budou dělat radost po celý rok.

Místo pro vířivku

Toužíte po vířivce, relaxaci a wellness? Nechcete „vyhazovat“ peníze za wellness pobyty a chcete si tento luxus užívat častěji i v klidu domova? Je tu pro vás řešení. Pořiďte si vířivku přímo do vašeho domu. Vyberte si pohodlnou, energeticky úspornou a tichou vířivku Softub, která vám bude sloužit nejen v doma, uprostřed zahrady nebo na terase. Paradoxně vychází Softub vířivky ve srovnání v konečném součtu cenově levněji (viz. článek Softub versus nafukovací vířivky) než nafukovací vířivky například z hobbymarketů.

Vířivky Softub

Na rozdíl od běžných vířivek jsou vířivky Softub vysoce komfortní, velice lehké (tudíž i snadno přenositelné), snadno se instalují, jsou energeticky úsporné a tiché, takže nebudou rušit ani vás ani vaše sousedy. Provoz si můžete užívat celoročně a ani v nejmenším se vám tato zábava nikterak neprodraží. Co víc si přát? Investujte do vířivek Softub s dlouhou životností. Konstrukce vířivky PolyBond je skutečně lehká a mobilní, takže si jí můžete umístit kamkoliv se vám bude chtít. V zimě doporučuji umístit vířivku poblíž dveří, snadno tak přeběhnete do tepla. V létě je perfektní využít terasu nebo blízko venkovního sezení.
Střední velikost vířivky váží cca 30 kg, navíc má kulatý tvar, snadno jí odkutálíte na vámi vybrané místo.

Sousedi nic neuslyší

Máte strach, že vaši sousedi budou nešťastní z toho, jaké bude vířivka vydávat zvuky a vibrovat jim nad hlavou? Kdepak, nic takového. Speciální technologie Whisper a měkká PolyBond pěna nepřenáší vibrace a má unikátní izolační vlastnosti. Sousedi o vás nebudou ani vědět. Vy budete příjemně odpočívat v jakékoliv poloze. Pěna je měkká, stabilní a vy se tak můžete uvelebit jakkoliv chcete. Trysky jsou umístěny v různých výškách a postarají se o příjemné promasírovaní celého těla
Co je opravdu perfektní, je fakt, že ztrátové teplo motoru vířivky je využíváno k ohřevu vody, takže není zapotřebí žádné jiné topení. Ze ztrátového tepla mohou vodu ohřát až na 40 °C.

Elegantní design

V závěru stojí za to zmínit i elegantní design, který podtrhuje kvalitu celého produktu. Vnější potah je vyroben z materiálu, jenž je odolný vůči všem vlivům počasí. Mobilní vířivky Softub se vyrábí v USA již přes 30 let a jsou čím dál více oblíbenějšími. V České republice jsou známy cca 10 let a majitelé si je mohou doplnit o krásné ratanové nebo dřevěné (cedrové) obložení. Pro více informací a inspirací navštivte internetové stránky www.reest-spa.cz

Článek Soukromé a celoroční wellness na vaší terase? Jde to rychleji, než si myslíte byl publikován 2. dubna 2016 v 21.30 v rubrice PR články. Autorem článku je Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...