4 tipy, jak si valentýnsky vyzdobit byt

Tagy:  dekorace, svátek, valentýn, ozdoby, byt, interiér, dům

Sponzorované odkazy:

4 tipy, jak si valentýnsky vyzdobit byt

Valentýn je americkým svátkem, který se již nějaký ten pátek ve velkém slaví i u nás. Zatímco některé zahraniční svátky s hrdostí ignorujeme, svátek všech zamilovaných si většina lidí ujít prostě nenechá. A proč byste také měli. Pravdou je, že je zapotřebí své lásce dokazovat náklonnost neustále a nejenom 14. února, nicméně proč si zrovna v tento den také nevzpomenout a nepřinést květinu, nedarovat čokoládu nebo nepřipravit sváteční večeři? Pokud máte svoji drahou polovičku nebo přátele, se kterými byte svátek chtěli oslavit, vyzdobte si byt romanticky a ve jménu lásky.

Drobné dekorace ještě nikdy nikoho neurazili a pokud váš byt jinak poměrně zeje prázdnotou, můžete jej alespoň na pár dní nebo na jednu noc proměnit v kouzelné místo, které bude rázem útulnější, příjemnější a romantičtější. Nemusíte nutně investovat tisíce korun do drahých dekorací nebo jiných propriet, bohatě si vystačíte s decentní dekorací v podobě umělohmotných nebo papírových srdíček, která si buď vyrobte anebo obstarejte z e-shopu NORDSTROM.COM, kde vás vyjdou na skvělých 480 korun za balení.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Pokud plánujete strávit svátek svatého Valentýna v pohodlí domova, jistě byste si měli připravit chutnou večeři. Pro tentokrát zapomeňte na párky nebo rychlé těstoviny a nebojte se zaexperimentovat nebo se vrhnout do exotických receptů. Skvělým tipem jsou také afrodiziakální potraviny jako je avokádo, chřest nebo mořské plody. A co by to bylo za luxusní večeři bez stylových talířů? Pořiďte si pro tuto výjimečnou příležitost retro talíře z e-shopu FARFETCH.COM, které můžete použít nejenom na svátek zamilovaných. Cena sady je 4 799 korun.

Autor: FARFETCH.COMAutor: FARFETCH.COM

Na svátek lásky je vše povoleno, a to dokonce taková gesta, která by vám za normálních okolností připadala praštěná, dětinská nebo dokonce infantilní. Zatímco přes rok je váš interiér jednoduchý, někdy až trochu strohý a převládají v něm světlé barvy a přírodní materiály, na Valentýna se můžete trochu odvázat a být jednoduše spontánní. Co říkáte například na originální nápis „LOVE“ s výraznými blikajícími světýlky? Pakliže vás tato dekorace zaujala a hodláte s ni překvapit své blízké nebo partnera, nakupujte na e-shopu COGGLES.COM, a to již od 3 160 korun.

Autor: COGGLES.COMAutor: COGGLES.COM

Na svátek svatého Valentýna je téměř nutností věnovat se svému partnerovi, kterého byste měli náležitě hýčkat a dopřát mu vše, po čem jen zatouží. Abyste navodili správnou romantickou a zamilovanou atmosféru, neobejdete se bez drobností, díky kterým bude byt útulný, voňavý a neuvěřitelně podmanivý. Podívejte se na novinky e-shopu NET-A-PORTER.COM a nakupte si vonné svíčky značky Diptyque, které voní ještě hodiny po dohoření a jsou jednoduše neodolatelné. Cena jedné svíčky je 1 455 korun.

Autor: NET-A-PORTER.COMAutor: NET-A-PORTER.COM

Článek 4 tipy, jak si valentýnsky vyzdobit byt byl publikován 7. února 2016 v 17.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...