Kam uložit své věci? Máme 4 super tipy

Tagy:  interiér, design, styl, byt, dům, místnost, pokoj

Sponzorované odkazy:

Kam uložit své věci? Máme 4 super tipy

Každý člověk má své osobní věci a jakmile přijde na řadu také rodina a děti, najednou vlastníte nespočet zbytečností, drobností a předmětů, které jednoduše nemáte kam uskladnit a vyhodit je nemůžete. Kam se všemi těmi hračkami, knihami, vzpomínkami na studijní léta, s manželovou výbavou na fotbal, s rodinnými alby, sentimentálními dárky a dalšími věcmi, jež vám doma tak trochu zabírají místo a nechcete je nechat jen tak povalovat na zemi? Obstarejte si praktický nábytek, který vaše trable jednoduše vyřeší a ještě skvěle vypadá.

Knihy, CD i svíčky

Pakliže nemáte rádi chaos a nepořádek, ideálně preferujete, aby vše mělo své jasně dané místo. Pakliže jednotlivé předměty uložíte systematicky, přesně víte, kde je najdete. Pokud si ale pořídíte 20 různých krabic a polic a rozmístíte je po celém domě, může se vám také stát, že budete jednoho krásného dne hledat jehlu v kupce sena. Skvělým řešením je proto tato prostorná regálová stěna, která může sloužit jednak jako úschovna nereprezentativních předmětů, ale zároveň jako stylová knihovna či police na výstavu pohárů, svíček a jiných drobností. Cena barevného regálu je na e-shopu LOVETHESIGN.COM 22 588 korun.

Autor: LOVETHESIGN.COMAutor: LOVETHESIGN.COM

Stylově a prakticky

Často nevýhodou úložných prostor je, že plní pouze svoji původní funkci, čili jsou praktické. Jak ale známo, v designu se mnohdy praktičnost příliš nesnoubí se vzhledem a pak se v bytech a domech objevují plastové krabice či plechové regály, do kterých sice uskladníte vše, co vám překáží, ale o stylu a vkusu nemůže být řeč. To ovšem není případ tohoto trendy modelu, který je jednak neuvěřitelně praktický a zároveň senzačně vypadá. Prakticky poskládané krabičky uschovají až několik kilogramů a pokud tento kousek postavíte v obývacím pokoji, rozhodně se za něho nebudete muset stydět. Cena moderního regálu bílé barvy je na e-shopu LOVETHESIGN.COM 18 977 korun.

Autor: LOVETHESIGN.COMAutor: LOVETHESIGN.COM

Pro nedostatek prostoru

Bohužel zdaleka ne všechny místnosti se mohou pyšnit dostatkem prostoru. Ba naopak, mnoho bytů dnes bojuje s každým centimetrem a tak se nelze divit, že si nemůžete koupit vše, co se vám líbí, ale mnohdy přemýšlíte více prakticky a účelně, neboť takové jsou vaše dispozice. Komody, skříně a regály zabírají zbytečně mnoho místa a opticky zmenšují místnost, ideálním řešením jsou proto závěsné systémy na zeď, které vytvoří úložný prostor a přitom vám neuberou ani milimetr z původních rozměrů. Místo klasických hranatých polic, které mají nebezpečně ostré rohy, se ale raději zaměřte na stylové police značky Cappellini, které jsou neuvěřitelně nadčasové. Italové rozumí nejenom módě, ale i designu, takže byste je měli následovat. Polici zakoupíte na e-shopu LUISAVIAROMA.COM za 14 999 korun.

Autor: LUISAVIAROMA.COMAutor: LUISAVIAROMA.COM

Myslete i na děti

Pokud máte rodinu a děti, pak samozřejmě, při zařizování bytu nebo domu, musíte myslet také na jejich blaho. Dětský pokoj by samozřejmě měl být praktický a systematický, nicméně přeci jen jej obývají děti, které jsou hravé a mají rády veselé barvy. Zapomeňte na neforemné police a nic neříkající dřevěné skříně a raději jim obstarejte tento vtipný regál, který ratolesti potěší. Cena žlutého modelu je na e-shopu LUISAVIAROMA.COM 5 330 korun.

Autor: LUISAVIAROMA.COMAutor: LUISAVIAROMA.COM

Článek Kam uložit své věci? Máme 4 super tipy byl publikován 16. ledna 2016 v 23.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...