Pohovka 5x jinak - kupte ji v lednových slevách

Tagy:  byt, bydlení, dům, interiér, design, pohovka, gauč, sedací souprava

Sponzorované odkazy:

Pohovka 5x jinak - kupte ji v lednových slevách

Pohovka je jedním z těch kusů nábytku, které jsou pro vás důležité, pro mnohé nepostradatelné. Byť mohou být dnešní moderní byty a domy sebevíc kreativně řešené, stále mají svá nepsaná pravidla a obvykle obsahují kuchyni, jídelnu, popřípadě jídelní kout, obývací pokoj, ložnici a koupelnu s toaletou. A co by to bylo za obývák, kdybyste si v jeho prostorách nemohli odpočinout a hodit takzvaně nohy na stůl. Interiér bytu by tak měl být řešen vzhledem k vašemu pohodlí, ale jistě také myslíte na design a nechcete se obklopovat starými a omšelými modely. Máte pocit, že by vaše stávající sedací souprava potřebovala vyměnit? Pak se podívejte do lednových slev a pořiďte si luxusní pohovku za skvělé ceny.

Rozkládací varianta nejen pro návštěvy

Rozkládací pohovky jsou samozřejmě velmi rozumnou volbou, a to obzvláště v případě menších bytů, kde chybí hostovský pokoj nebo dostatek prostoru pro přespání návštěvy. Většina rozkládacích pohovek je však nekvalitních a na první pohled na nich vidíte, k čemu vlastně slouží. Zapomeňte na laciné varianty a podívejte se na e-shop LOVETHESIGN.COM, kde najdete tento stylový kousek, o kterém byste nikdy neřekli, jak moc je variabilní. Jeho lednová cena je navíc příjemných 22 859 korun.

Autor: LOVETHESIGN.COMAutor: LOVETHESIGN.COM

Když máte větší rodinu

Každý, kdo má větší rodinu, o svátcích a narozeninách pokaždé řeší ten samý problém. Kam usadit všechny tetičky, sestřenice, jejich děti, vaše děti, maminku, tatínka, sestru a jejího manžela. Jediným řešením je prostorná sedací souprava, která pojme až 15 lidí a přesto se budete cítit stále komfortně a bez nepříjemného pocitu ztísnění. Cena této pohovky je nyní na e-shopu NEIMANMARCUS.COM 88 766 korun.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Rozbijte nudu

Dnešní byty jsou tolik funkcionalistické a prakticky řešené, že se z nich často vytrácí život. Pod vlivem dnešních trendů jste si bydlení zařídili ve skandinávském stylu a teď máte pocit, že je vám ze všech těch bílých zdí, světlých kožešinek a neosobních tvarů tak trochu zima? Pak světlý a chladný interiér oživte příjemnou jarní barvou, která vás probudí a rázem dodá energii celému pokoji. Skvělou volbou je například tato pohovka z e-shopu LOVETHESIGN.COM za skvělých 17 265 korun.

Autor: LOVETHESIGN.COMAutor: LOVETHESIGN.COM

Kůže jedině kvalitní

Kožené pohovky a nábytek celkově vždy byly, jsou a budou něčím luxusním a nadčasovým, co v interiéru vyniká. Kromě faktu, že kožené soupravy skvěle vypadají, není pochyb o jejich jakosti, díky které investujete jednou za 15 let. Toužíte po prvotřídní kožené pohovce? Pak využijte akčních lednových slev na e-shopu NEIMANMARCUS.COM a kupte si například tento krásný kousek za 55 799 korun.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Návrat do historie

Čím dál více se v bytech a domech objevují historické kousky, které jedna mají své kouzlo, ale navíc mohou příjemně zpestřit interiér. Pakliže preferujete vintage styl, zapadne tato pohovka do celkového stylu naprosto dokonale. V případě, že je byt moderní a minimalistický, bude se jednat o luxusní designový kousek. Podívejte se na nabídku e-shopu FLAMANTSHOP.COM a kupte například tento kousek za 36 999 korun.

Autor: FLAMANTSHOP.COMAutor: FLAMANTSHOP.COM

Článek Pohovka 5x jinak - kupte ji v lednových slevách byl publikován 13. ledna 2016 v 23.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...