Halloweenské dekorace nejenom na dušičky

Tagy:  doplňky, bydlení, interiér, exteriér, byt, dům, zahrada, halloween

Sponzorované odkazy:

Halloweenské dekorace nejenom na dušičky

Není tomu tak dávno, co jsme si i my osvojili nějaké americké svátky a zvyklosti a ač se jim spousta lidí bránila zuby nehty, dnes je slavíme také nebo je alespoň bereme jako skvělou záminku pro pořízení netradičního kostýmu, uspořádání party nebo vyzdobení domu. Halloween je přesně jedním z těch amerických svátků, které se pomalu, ale jistě dostává pod kůži i Českým obyvatelům. Nemusíte nutně bláznit jako Američané, péct nevkusné dorty a zdobit bydlení do pavučin, ale některé dekorace, které obstojí na svátek dušiček, se mohou skvěle hodit pro interiér na celý podzim.

Věnce jsou typickou dekorací samozřejmě na Vánoce, kdy nesmí chybět jak na stole, tak na dveřích nebo vratech do zahrady. věnce se však mohou, v nejrůznějších obdobách, objevovat prakticky po celý rok, kdy se jen přizpůsobí ročnímu období. Na jaře vsaďte na čerstvě rozkvetlé stromy, v létě na sušené bylinky a barevné květiny a na podzim si pořiďte věnec v přírodních barvách. V případě oranžové dekorace jej můžete použít také jako Halloweenskou výzdobu pro interiér i exteriér. Tento kousek seženete na e-shopu NORDSTROM.COM za 900 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Dekorace by se měly objevovat v naprosto každém bytě či domě neboť bez nich by byl interiér strohý, nudný a velmi neosobní. Výhodou doplňků je, že s jejich pomocí můžete interiér všemožně obměňovat a dotvářet k obrazu svému, aniž byste museli pořizovat zbrusu nový nábytek, který by byl velmi nákladný na pořízení. Síla dekorací je v jejich detailnosti, proto myslete i na ty nejmenší drobnosti. Svíčky jsou vždy vděčnými bytovými doplňky, proto se jejich pořizování nezdráhejte a obzvláště ne v případě, mají-li aktuální tématiku. Je libo voňavé dýně? Na e-shopu CRATEANDBARREL.COM pořídíte sadu těchto 3 svíček za skvělých 218 korun.

Autor: CRATEANDBARREL.COMAutor: CRATEANDBARREL.COM

Zapomenout byste neměli ani na ty nejmenší, kteří rovněž potřebují trochu toho potěšení a nepohrdnou ani bytovými dekoracemi, které pobaví a jsou nápadité. Jestli děti něco naprosto milují, pak jsou to tradice a jejich výzdoby. Možná právě proto je v Americe Halloween tolik oblíbený, neboť se týká především dětí. Polštářky, deky a přikrývky s lehce strašidelnými motivy a nápisy jsou skvělým nápadem nejenom pro Halloween, ale také pro celý podzim a zimu. Tento polštářek koupíte na e-shopu CRATEANDBARREL.COM již za 740 korun.

Autor: CRATEANDBARREL.COMAutor: CRATEANDBARREL.COM

Halloweenská výzdoba se týká interiéru, ale ještě více se zaměřuje na exteriér, který by měl působit strašidelným dojmem. Než byste ale investovali do strašáků, pavučin a jiných zbytečností, které po jednom večeru beztak vyhodíte, obstarejte si něco, co bude terasu, verandu nebo pergolu zdobit třeba celý rok. Co říkáte na tuto krásnou dekoraci v podobě venkovní svíce zasazené do stylového kovového listí? Nápaditý doplněk koupíte na e-shopu KOHLS.COM za 1 989 korun.

Autor: KOHLS.COMAutor: KOHLS.COM

Článek Halloweenské dekorace nejenom na dušičky byl publikován 1. listopadu 2015 v 18.00 v rubrice Dům, Byt, Doplňky a Zahrada. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...