Spořte stylově aneb návrat legendárních kasiček

Tagy:  dekorace, doplněk, kasička, peníze, byt, dům, interiér, barvy, jaro

Sponzorované odkazy:

Spořte stylově aneb návrat legendárních kasiček

Pamatujete si na ty doby, kdy jste jako děti dostávaly drobné kapesné či pár korun za dobré známky? Než abyste si šly koupit zbytečnost, poctivě jste si spořily, až jste si ve výsledku našetřily poměrně dost peněz. Kasičky jsou zkrátka symbolem dětských let, na které se postupem času tak nějak zapomnělo a to je rozhodně veliká škoda. Zavzpomínejte na doby minulé a zároveň si pořiďte originální bytový doplněk, který bude jednak skvostem místnosti a navíc vám opravdu pomůže ušetřit nějaké ty drobné. A kdo ví, třeba i ve výsledku přijdete opravdu na slušný ,,balík".

Ve stylu stříbra

Metalické odstíny a kovy jsou opět neuvěřitelným hitem letošního roku, a to nejenom v oblasti módy a doplňků, ale také v interiérech. Pořídit si velikou sedací soupravu ve zlaté nebo měděné barvě je rozhodně risk a pokud se bojíte odvázat a nechcete tolik investovat, začněte pěkně pozvolna, například s touto stylovou kasičkou na drobné, která je dle posledních trendů. Pořídit ji můžete na e-shopu CASA.COM, a to již za skvělých 490 korun.

Autor: CASAAutor: CASA

Šetřete vtipně

Co se letošní sezónu v interiérech opět hojně objevuje, jsou rozhodně nápisy všeho druhu. Čím jsou vtipnější, nápaditější a osobitější, tím rozhodně lépe. Nápisy si v interiéru můžete vytvořit sami a lze je také snadno doplnit a oživit bytovými doplňky s trefnými hesly a motty, která dnes spatříte na každém rohu. Skvělou volbou je například tato trendy plastová kasička, kterou můžete obstarat na e-shopu DOTANDBO.COM za 365 korun.

Autor: DOTANDBO.COMAutor: DOTANDBO.COM

Ať žije porcelán

Možná jste již stihli všimnout, že se do módy opět vrací onen proslulý a tehdy tolik milovaný porcelán, který nechyběl ve skříni snad žádné babičce. Pokud jste neměli tu čest porcelánového cibuláka zdědit, obstarejte si tuto trendy a jedinečnou novinku od značky CRATEANDBARREL, která se do interiéru skvěle hodí. Porcelánová sovička v podobě kasičky umí spořit a navíc je ozdobou každé police nebo vytrýny. Pořídit ji můžete na e-shopu CRATEANDBARREL.COM za 899 korun.

Autor: CRATEANDBARREL.COMAutor: CRATEANDBARREL.COM

Ovoce trochu jinak

Zapomenout bychom rozhodně neměli ani na motivy, které jsou pro domácnost naprosto typické a charakteristické. V kuchyni a jídelně jednoduše nesmí chybět rostlinné motivy a také ty, které s jídlem a stravováním přímo souvisí. Nebojte se proto nejrůznějšího ovoce a zeleniny. Skvělou volbou je například tato vtipná kasička ve tvaru ananasu, který je spořivý a navíc kuchyni sluší. Koupit jej lze na e-shopu FOREVER21.COM za senzačních 195 korun.

Autor: FOREVER21.COMAutor: FOREVER21.COM

Penízky pro děti

Myslete také na děti, které by se měly naučit si vážit peněz a spořit si. Obstarejte jim proto veselou a originální kasičku, do které se budou penízky, ať už za dobré zásluhy nebo k narozeninám, ukládat skoro sami. Tento stylový kousek, který potěší děti malé i větší pořídíte na e-shopu AMARA.COM nebo přímo v kamenných prodejnách, a to za 799 korun.

Autor: AMARA.COMAutor: AMARA.COM

Článek Spořte stylově aneb návrat legendárních kasiček byl publikován 23. dubna 2015 v 16.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...