5 propisek, které prostě budete chtít!

Tagy:  dekorace, doplněk, psaní, byt, dům, interiér, zápisník, blok, diář, barvy, jaro

Sponzorované odkazy:

5 propisek, které prostě budete chtít!

I přesto, že svět techniky nenávratně zasáhl celý svět a neustále se mílovými kroky posouvá kupředu, stále se najdou tací, kteří preferují klasický diář, psací bloky a nesmí jim v kabelce nebo kapce od saka chybět propiska, kterou zkrátka žádný smart phone nebo elektronický zápisník nemůže nikdy nahradit. Pokud se v tomto ohledu řadíte tak trochu do staré školy, podívejte se na zbrusu nové obrázkové propisky, které se líbí jak dospělým, tak dětem a které ve světě bodují na plné čáře. Je libo zajíčka, kuřátko nebo myš? Stačí si jen vybrat s můžete zvesela psát, kreslit a zapisovat.

Možná si pamatujete legendární japonskou kreslenou pohádku, která dnes patří k těm nejoblíbenějším a spousta dospělých i děti na její originalitu nedá dopustit. Hlavní hrdinou animovaného filmu byl hodný duch Totoro, jež se svým specifickým zjevem stal motivem mnoha dalších kreseb a posléze i oblečení a doplňků. Pakliže se hrdě řadíte k milovníkům pohádek a ani japonská postavička Totora vám není cizí, pořiďte si sadu těchto skvělých propisek, kdy vás jeden kus vyjde na senzačních 65 korun, a to jedině na e-shopu ETSY.COM.

Autor: ETSY.COMAutor: ETSY.COM

Zvířátka jsou velmi oblíbenou tématikou, která je blízká jak dětem, tak teenagerům a dokonce dospělým. Zvířata se objevují i na oblečení, a to často v kreslené podobě, která je stylová a trendy. proč byste si tedy nemohli obstarat například propisku s motivem kočičí hlavy, která je skvělým doplňkem a navíc perfektně píše. Propisku pořídíte na e-shopu MINIINTHEBOX.COM, a to již za neskutečných 34 korun.

Autor: MINIINTHEBOX.COMAutor: MINIINTHEBOX.COM

Pomalu, ale jistě se blíží teplé dny a později také léto, ke kterému samozřejmě zcela neodmyslitelně patří také koupání, lehký oděv a bez pochyby i zmrzlina. Pokud si chcete na horké letní dny zavzpomínat již dnes anebo se na jejich brzký příchod chcete náležitě připravit, obstarejte si veselé propisky právě s tématickou zmrzlinou, která je veselým zpestřením, které navíc skvěl píše. Propisky si můžete koupit na e-shopu MINIINTHEBOX.COM, kde vás jeden barevný kus bude stát pouhých 39 korun.

Autor: ETSYAutor: ETSY

Moc byste si přáli doma pěstovat živé rostliny, ale bohužel patříte k těm jedincům, co nevědomky zahubí i kaktus? Pak si nelámejte hlavu s neustálým pořizováním nových a nových květin a raději si obstarejte stylovou dekoraci, kterou navíc můžete i běžně využívat. Jedná se o interaktivní sadu propisek, které připomínají trávu nebo listy květiny, přičemž skvěle píší. Jeden kus koupíte na e-shopu ETSY.COM za 52 korun.

Autor: ETSY.COMAutor: ETSY.COM

Jaro se každoročně nese především ve znamení rostlin a nejrůznějších kytiček, které by se měly objevovat jak v interiéru, a to ideálně ve své přirozené a živé podobě, tak v šatníku, coby motiv na tričku, saku nebo kabelce. Pokud se chcete květinovými motivy obklopovat ještě více, obstarejte si sadu těchto propisek, které vás na e-shopu BANGGOOD.COM budou stát 52 korun za kus.

Autor: BANGGOOD.COMAutor: BANGGOOD.COM

Článek 5 propisek, které prostě budete chtít! byl publikován 17. dubna 2015 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...