Domácí kancelář čistě pro ženy

Tagy:  domácí kancelář, nábytek, židle, kancelářské potřeby, psací potřeby, vybavení, byt, dům

Sponzorované odkazy:

Domácí kancelář čistě pro ženy

Pojem kancelář vždy evokuje papírování, práci na počítači, stres a design je to poslední, nad čím byste se zamýšleli. Klasické kancelářské prostory jsou obvykle vybaveny účelně, nikterak barevně a především prakticky, aby splňovali svou funkci. Člověk se v nich tak může cítit poměrně nekomfortně a především pak ženy, které jsou zvyklé být obklopeny barvami, krásnými doplňky a příjemnými materiály. Pokud máte to štěstí, že můžete pracovat z pohodlí domova, zařiďte si kancelář dle svého a rozhodně zapomeňte na všechna předepsaná měřítka, kvůli kterým se z kancelářských ,,pracantů" stávají neurotici.

Praktické a líbivé zároveň

V kancelářích je nábytek obvykle v šedivých či jinak neutrálních barvách, které nenadchnou ani neurazí. Hlavní je, že takové komody pojmou spousty papírů, šanony a propisky. Vy se ale můžete poohlédnout po něčem romantičtějším, co bude stejně tak účelné, ale v barvách, které jsou ženám podstatně bližší. Co takhle vsadit na stylovou růžovou, která vám okamžitě zvedne náladu a z vašeho pracovního koutku udělá příjemné místo, kde bude radost tvořit.

Autor: cb2Autor: cb2

Hlavně pohodlí

Vzhledem k tomu, že se u práce potřebujete opravdu soustředit, musíte se za každou cenu cítit pohodlně a příjemné. Sezení u kuchyňského stolu či dokonce na barové židličce proto nepřichází v úvahu. Kancelářská židle by měla být pojízdná, abyste se snadno a rychle mohli přemístit od počítače k tiskárně až ke dveřím. Dále vsaďte určitě na kůži a polstrování, které vám zajistí komfortní posezení, při kterém nebudou trpět záda ani nohy.

Autor: lampsplusAutor: lampsplus

Tužka, blok i izolepa

Co vám samozřejmě nesmí chybět, jsou klasické kancelářské potřeby, bez kterých se v případě papírování neobejdete. Místo hrníčku, který nevzhledně zaplníte spoustou tužek a nůžek si ale obstarejte profesionální sadu obsahující dřevěný stojánek, speciální kalíšek na psací potřeby, poznámkové bloky a také barevné štítky, díky kterým budete snadno v obraze, které úkoly jste již splnili a jaké vás ještě čekají. Nezapomeňte také na gumu či izolepu, která je i dnes nepostradatelná.

Autor: luminaireAutor: luminaireAutor: 2modernAutor: 2modern

Přehledně a dohromady

Chaotičtí lidé si dělají poznámky na jakékoliv papíry, co jim zrovna přijdou pod ruku a poté mají ve své práci zmatek a stávají se obětmi stresu. Vy si ale ve svých věcech dělejte pořádek, který obnáší praktické bloky, euroobaly, desky a samozřejmě šanony, jež je ideální třídit do praktických kategorií. Vy si ale nepořídíte nevzhledné varianty a poohlédnete se po něčem trendy, co bude v duhových či pastelových odstínech, které budou skvěle ladit se zbytkem vybavení.

Autor: connoxAutor: connox

Jaký je čas?

I během práce je nezbytné sledovat čas, abyste věděli kdy máte odejít na schůzku, jestli se blíží čas uzávěrky a nebo kdy si máte udělat pauzu na oběd. Jako praktický doplněk vám ve vaší home office poslouží nástěnné hodiny, které musejí být samozřejmě také v příjemných odstínech, které jsou blízké vašemu já. Tento model od designerské značky Etsy vás vyjde na příjemných 725 korun.

Autor: etsyAutor: etsy

Článek Domácí kancelář čistě pro ženy byl publikován 5. června 2014 v 12.00 v rubrice Nábytek, Dům, Byt a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...