4 nejlepší psací stoly pro děti

Tagy:  stůl, dětský stůl, dětský pokoj, nábytek, děti, byt, dům, bydlení, interiér

Sponzorované odkazy:

4 nejlepší psací stoly pro děti

Pakliže již máte děti, které začínají být školou povinné nebo se pomalu chystají na aktivity se školními potřebami spojené, pak ve vašem životě nastala neuvěřitelná změna, týkající se také interiéru. Dětský pokoj se s příchodem povinné školní docházky diametrálně liší, což rozhodně neberte na lehkou váhu. Nic neříkající hračky by měly vyměnit naučné hry, v policích se rázem objeví knihy, a to nejenom v mateřském jazyce, přibude spousta učebnic, aktovka, zmizí autodráha, možná i domeček pro barbíny a co v žádném pokoji nesmí chybět, je kvalitní psací stůl. Děti potřebují mít na učení a plnění domácích úloh klid a také tělo v ergonomické poloze, k čemuž poslouží jednak vhodná židle, ale také psací stůl.

Nadčasový kousek

Dětský pokoj samozřejmě během růstu prochází řadou změn, která stojí nemalé peníze. Pakliže nechcete za pár let investovat do psacího stolu, který jež nebude tolik dětský, pak volte jednoduchou a nadčasovou variantu, která bude splňovat veškeré kýžené požadavky a navíc bude ladit s interiérem. Rozhodně nic nezkazíte klasickou bílou variantou v romantickém provedení, která se hodí ideálně pro mladé slečny, ale i dospívající dívky. Tento překrásný psací stůl pro děti pořídíte na e-shopu ONEKINGSLANE za 15 455 korun.

Autor: ONEKINGSLANEAutor: ONEKINGSLANE

Jednoduché řešení

Malé děti, které jdou do první třídy, rozhodně nepotřebují enormní množství prostoru, který by je naopak sváděl k nepořádku. Bohatě vám postačí pořídit své ratolesti jednoduchý stůl bez zbytečností jako jsou skříňky, poličky a nejrůznější úschovny. Vyberte si například tuto dřevěnou variantu v bílém provedení, která vlastní tak akorát dva základní šuplíky pro penál a učebnice nebo sešity a papíry. Pořídit jej můžete na e-shopu LAMPSPLUS za 7 699 korun.

Autor: LAMPSPLUSAutor: LAMPSPLUS

Designová vychytávka

Každý by chtěl jistě pro své dítě krásný pokojíček, ve kterém se bude cítit maximálně komfortně a příjemně, o tom není pochyb, nicméně zařídit dětský pokoj stylově, nemusí být vůbec levnou záležitostí. Pakliže chcete mít moderní interiér, ale zároveň trochu ušetřit, pořiďte praktickou sadu komody a stolu, které k sobě jednak designově dokonale ladí a navíc je pořídíte za velmi slušnou cenu, která se neodmítá. Například tento trendy komplet, jež lze umístit do pokoje holčičky i chlapce, obstaráte na e-shopu OVERSTOCK za skvělých 5 575 korun.

Autor: OVERSTOCKAutor: OVERSTOCK

Pro nedostatek místa

Nejedna rodina se potýká s problémem spočívajícím v nedostatku prostoru. Pakliže nevlastníte větší rodinný dům, kde by každá vaše ratolest měla vlastní dětský pokoj, pak musíte, při koupi nábytku, myslet doslova na každý centimetr a nábytek přizpůsobit malému prostoru. Ovšem i s tím designerské a nábytkové společnosti počítají a vyrábí pro vás nábytek, který je jednak vhodný, moderní a navíc prostorově spořiví. Například jarní kolekce od značky South Store přichází s řadou velmi jednoduchých a kompaktních dětských stolů, které v sobě prakticky spojují psací desku, úložný prostor pod ni a navíc komodu, do které můžete vměstnat i spodní prádlo nebo oblečení. Stůl pro holky i kluky pořídíte na e-shopu OVERSTOCK za skvělých 3 615 korun.

Autor: OVERSTOCKAutor: OVERSTOCK

Článek 4 nejlepší psací stoly pro děti byl publikován 29. března 2015 v 13.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...