Stoly na PC v mnoha variacích

Tagy:  notebook, stůl, mobilní stolek, dřevěný stůl, police

Sponzorované odkazy:

Stoly na PC v mnoha variacích

Ať už se práci na notebooku či počítači věnujeme v pracovně, ložnici či v obývacím pokoji, vždy se hodí využít pomoci praktického stolku. Možná známe jen klasické velké rozměrné stoly na počítač se kterými se špatně manipuluje. O to větším překvapením pro nás bude seznámení se s malými praktickými a navíc stylovými stolky pod počítač či notebook, které lze bez problému přenášet z místa na místo a mít je vždy po ruce.

Moderní mobilní stolky na notebook

Potřebujeme-li mít notebook stále po ruce, není nic jednoduššího, než si pořídit mobilní stolek, který můžeme bez problému přenášet z místnosti do místnosti. Tak to můžeme dělat s lehkým červeným stolkem, který nás zaujme především moderním designem. Bude proto nejen praktický, ale dokáže i udělat dojem. Můžeme si vybrat z mnoha barevných variant tak, aby stolek skvěle vynikl v pokoji, kde jej chceme mít. Malý černý stolek s nastavitelnou výškou se bude hodit nejen při práci s laptopem. Díky praktické přihrádce budeme moci mít po ruce i knihy, psací potřeby a mnoho dalšího. Skvěle se nám přizpůsobí také originální bílý stolek rovněž s možností nastavit jeho výšku nám přesně na míru. Překvapí nás neotřelý originální design a netradiční tvar stolku s kulatými hranami. Stolek lze přistrčit ke zdi, skvěle však vynikne i v prostoru.

Stolky na laptopStolky na laptop

Více tradiční a přesto neotřelé stoly pod laptop i počítač

Nepotřebujeme-li s notebookem cestovat po bytě, pravděpodobně hledáme pěkný stabilní stolek, který bude mít vždy své místo a bude nám spolehlivě sloužit. Přesně takový je originální bílý stolek, který bude perfektním místem pro náš laptop. Velice netradiční je možnost stolek zavřít a tím chránit věci v něm uzavřené před prachem a nečistotami. Také tím lze skrýt případný nepořádek. Perfektní je výsuvná zásuvka na klávesnici a myš. Velice pěkný je i černý stolek. V jeho jednoduchosti je skryta velká krása. Je rozkládací a tak si můžeme sami zvolit, jakou podobu a velikost bude mít. Monitor počítače i notebook můžeme umístit na přírodně dřevěný stolek s pracovní plochou a malými šuplíčky.

Stolky na laptop i PCStolky na laptop i PC

Praktický komplet nejen do pracovny

Pokud chceme mít vše důležité při ruce, není nic jednoduššího, než si pořídit stůl, který nám poskytne dostatek prostoru pro vše potřebné. K tomu je jako stvořený komplet stolu, přihrádek a polic.

Řešení s úložným prostoremŘešení s úložným prostorem

Autor fotografií: ikea.cz

Článek Stoly na PC v mnoha variacích byl publikován 13. února 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...