Nápadité skříně, které je škoda zabudovat

Tagy:  nábytek, exkluzivní skříně, originální skříně, interiér, design, značka

Sponzorované odkazy:

Nápadité skříně, které je škoda zabudovat

Zabudovaný nábytek je velmi chytrým řešením v případě, že vlastníte menší byt či potřebujete ušetřit co nejvíce místa. Pokud se ale pyšníte větším prostorem a můžete si dovolit pořídit i takový nábytek, který nebude nijak překážet, vsaďte na zajímavé a nevšední skříně, které je opravdu škoda schovávat…

Většina lidí si pořizuje takový nábytek, který tak trochu splyne s okolím a prakticky uschová vše, co si nepřejete, aby bylo neustále na očích. Skříně jsou pak obvykle jednolité, nevýrazné a dají se charakterizovat heslem ,,nenadchne, neurazí". Pokud jste ale odvážnější a nebojíte se zaexperimentovat, vsaďte na nejnovější a doslova jarní kolekci značky Kamala, která přichází s interaktivními skříněmi, jež jsou zdobeny nevšedním květinovým potiskem. Tak trochu retro, hippies a každopádně crazy.

Autor: anthropologieAutor: anthropologie

Už delší dobu přemýšlíte, že byste svůj obývací pokoj, popřípadě halu nebo chodbu, chtěli trochu oživit, ale nevíte jak? Klasickým obrazem pouze ,,zaplácnete" stěnu a pořízení nové exkluzivní sedací soupravy je extrémně nákladné. Poohlédněte se raději v orientálním obchodě Daniel Pohl, kde objevíte tyto stylové skříně s barevnou mozaikou. Takovýto skvost se rázem stane středobodem místnosti.

Autor: artfulhomeAutor: artfulhome

Nábytkářská a designerská společnost Dwell Studio přichází na jaře s novou kolekcí, která ve spojených státech vzbudila opravdovou senzaci. Skříně nejsou nijak barevné, ale za to s překrásnými vyřezávanými detaily, které by v každé místnosti měly být na obdiv.

Autor: dwellstuioAutor: dwellstuio

K tak trochu retro kouskům patří také skříně společnosti Modulicious, jež jsou hravé, poutavé a zajímavé pro své pastelové barvy, které jsou, především na jaře, opravdu žádoucí. Skříně tohoto typu se skvěle vyjímají v ložnici a nebo dětském pokoji.

Autor: 2modernAutor: 2modern

Pruhy a puntíky jsou opět v módě a kdo říká, že se musíte striktně držet pouze oblečení a doplňků? Ukažte svého odvážného a nebojácného ducha a investujte do exkluzivní šatní skříně od Armoire.

Autor: 2modernAutor: 2modern

Hrdě se řadíte k romantickým duším a preferujete přírodní materiály a jarní motivy? Pak vás jistě nadchne nová kolekce stylových skříní značky Armoire, které se pyšní překrásnými rostlinnými potisky a reliéfy.

Autor: 2modernAutor: 2modern

Článek Nápadité skříně, které je škoda zabudovat byl publikován 26. dubna 2014 v 12.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...