Modulární skříně

Tagy:  skříně, nábytek, interiérový nábytek, modulární nábytek, modul, praktické skříně, skříňky

Sponzorované odkazy:

Modulární skříně

Modulární nábytek se stal i v našich očích přitažlivější, líbivější a tudíž čím dál, tím více častěji jej integrujeme do svých interiéru. Modulární nábytek je trendy, je líbivý, jednoduchý a stylová. Vyznačuje se také praktickým využitím, schopností kreativních kombinací a možností všestranné integrace.

Na všechny přednosti modulárního nábytku vsadila i americká společnost The Utility Collective, jejímiž zakladateli jsou Eric Pfeiffer a Steve Piccus. Vize obou společníků je jednoduchá: vytvářet designový nábytek, který zaujme a osloví.

Sada modulárního nábytku, jehož obchodním názvem je Mix Box Set, se skládá z různě velkých skříněk a skříní. Dokonalé pojetí, se kterým souvisí finální vzhled skříněk tkví především v minimalistickém pojetí, které hýbe současným designem.

Jednotlivé skříňky si můžeme přizpůsobit dle aktuální potřeby, vkusu nebo prostorové dostupnosti interiéru. Také využití skříněk je rozmanitého charakteru, poslouží nám stejně dobře pro ukládání knih, jako např. pro presentaci interiérových dekorací.

flexibilita, stylovost, jednoduchostflexibilita, stylovost, jednoduchost
ideální řešení pro všechny interiéryideální řešení pro všechny interiéry

zdroj: http://utilitycollective.com/mixboxset.html

Článek Modulární skříně byl publikován 25. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...