Vestavěné skříně: investice na celý život

Tagy:  vestavěná skříň, skříně, úložné prostory, police, ukládání věcí, oblečení, šatní skříň

Sponzorované odkazy:

Vestavěné skříně: investice na celý život

Vestavěné skříně jsou čím dál tím nákladnější záležitostí. Jejich služba je však neocenitelná, navíc často poskytují naprosto jedinečné řešení jinak problematické situace.

Vestavěné skříň dříve a dnes

Vestavěné skříně už dávno ztratily funkci skladiště za zavřenými dveřmi. Dnes se rozhodně nesetkáváme s obyčejnými dveřmi, za kterými se nacházejí regály či police, které je třeba očím skrýt. Vestavěné skříně s novou tváří perfektně zapadají do interiéru, dotvářejí ho a majitelům slouží na jedničku s hvězdičkou. To především díky větší pozornosti věnované při jejich navrhování i sestavování. Je totiž kladen velký důraz jak na užitnou hodnotu, tak na špičkový design.

Policový systém

Jádrem samotné vestavěné skříně je určitý systém, obvykle policový, který by měl být přesně na míru. Měl by být navržen tak, aby odpovídal potřebám uživatelů a zároveň dával prostor pro změny. Skříň by totiž měla být upravitelná dle aktuálních požadavků. Toto je jednoduše řešeno základní konstrukcí a řadou doplňků a dalších dílců, které jsou pak vybírány tak, aby přesně zapadly do konceptu. Materiálové provedení se velmi různí, mnohé systémy vnitřního vybavení dávají prostor fantazii a umožní i tuto část sestavit tak, aby byla jednoduše krásná.

Policový systém, autor: deltanabytekPolicový systém, autor: deltanabytek

Drobné díly a doplňky sou určeny hlavně k ukládání drobných věcí, jako jsou tašky, pásky, spodní prádlo a ponožky nebo třeba šperky. Zde se rozhodně nevyplatí šetřit, protože právě zde oceníme přehlednost, snadnou skladovatelnost a rychlou manipulaci.

Když je vestavěná skříň geniálním řešením

Mnoho majitelů bytu či domu si láme hlavu, jak vyřeší jinak nevyužitelný kout nebo jak vtěsná šatní skříň do místnosti v podkroví. Právě vestavěná skříň je v tomto případ nejlepším řešením. Sestaví se přesně na míru a efektivně využije prostor, který by jinak nemohl posloužit jinému účelu. Tímto způsobem se skryjí i jinak nevzhledné výčnělky.

Řešení v podkroví, autor: vestavene-skrine-max.czŘešení v podkroví, autor: vestavene-skrine-max.cz

Šetřete místo

Vestavěné skříně jsou řešením do malých prostor. Díky tomu, že se navrhují pro konkrétní využití, umožní zhodnotit maximálně daný prostor. Často se navíc navrhuje řešení využívající celou výšku místnosti. Efektivně lze využít i rohů.

Autor: svetskrini.czAutor: svetskrini.cz

Vzhled vestavěných skříní

Vestavěné skříně se naprosto dokonale přizpůsobí interiéru. Zejména dveře určují, jak bude skříň vypadat. Zde máme širokou nabídku materiálů a dezénů. Dřevu a dřevotřísce konkuruje zejména sklo a plasty a fólie. S oblibou se také využívá efektu zrcadel.

Barevné posuvné dveře, autor: kostra.czBarevné posuvné dveře, autor: kostra.cz

Článek Vestavěné skříně: investice na celý život byl publikován 3. září 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (2).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...