3 tipy na bytové doplňky za pár korun

Tagy:  bytové doplňky, interiér, byt, dům, dekorace, svíce, polštářky, bavlna, látka, nakupování

Sponzorované odkazy:

3 tipy na bytové doplňky za pár korun

Bytové dekorace jsou nedílnou součástí interiéru a každý, kdo má alespoň trochu cit pro moderno ví, že se bez nich žádný byt ani dům nemůže obejít. Sehnat dekorace rozhodně není problém, dnes dennodenně narazíte na designové obchůdky s překrásným zbožím, které již z výlohy láká ke koupi, ovšem také má jistou cena, která je obvykle vyšší, než si průměrně vydělávající člověk, může dovolit. Pokud si chcete místnosti vašeho příbytku vybavit moderně, stylově a příjemně, nemusíte utrácet tisíce, stačí jen vědět, kde hledat…

Do kuchyně bylinky

Bytové doplňky bývají obvyklým dárkem od přátel či kolegů v práci, kteří zkrátka neví, čím by vám udělali radost a tak vsadí na jistotu. Takové vázičky, svícny a nebo stojánky na víno se v obývacím pokoji nikdy neztratí, ale jaká dekorace je ideální do kuchyně, popřípadě jídelny? Zapomeňte na předražené obrazy či nevzhledné repliky a raději si pořiďte něco praktického, co využijete každý den a co navíc vypadá velmi hezky. Řeč je samozřejmě o bylinkách, které v supermarketech nebo na trzích obstaráte doslova za pár korun a těšit se z nich můžete při vaření každý den. Jako bonus k zelené bazalce, mátě nebo tymiánu si do své kuchyně přinesete také libou vůni, po které se budou zbíhat sliny.

Domácí dekorace za pár korunDomácí dekorace za pár korun

Polštářky na zeď i na sedačku

Ideálními dekorace jsou vždy ty univerzální, které můžete umístit prakticky kdekoliv a stále budou vypadat skvěle. Pořiďte si například roztomilé polstrované polštářky ze 100% bavlny s charakterem typické ruční práce, jež se v interiéru skvěle vyjímají. Vybrat si můžete z originálních soviček na pohovku či do postele a nebo vsaďte na visací srdíčka, která rozhodně neurazí ani jako dárek. Výhodou je také fakt, že tento druh dekorace stojí pár korun a proto vás investice určitě nebude bolet. Domácí dekorace z bavlny zakoupíte například zde.

Vyrobte si sami

Jakmile kupujete dekoraci, nikdy neplatíte pouze hotový výrobek, ale vždy musíte počítat i s položkou práce, která rozhodně není lacinou záležitostí. Ba naopak, za veškerou výrobu zaplatíte podstatně více, než je cena konečného zboží. Místo toho, abyste vyhazovali stovky korun za svícny a jim podobné drobnosti, udělejte si chvilku času a vyrobte si bytový doplněk sami. Například v obchodním domě Ikea nakupte laciné vonné svíčky, korkové či skleněné podtácky, sušené květiny, slámu, kamínky a zkrátka vše, co vás napadne a ozdobný svícen si vytvořte sami. Jednak ušetříte finance, ale také si užijete spousty zábavy a relaxace.

Dekoraci si vyrobte samiDekoraci si vyrobte sami

Článek 3 tipy na bytové doplňky za pár korun byl publikován 31. března 2014 v 19.45 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...