Postele s úložným prostorem

Tagy:  postel, postele, ložnice, dětský pokoj, úložný prostor, spánek, spaní, čalouněná postel, nábytek

Postele s úložným prostorem

Sníte o krásné posteli s úložným prostorem? Tak proč nezměnit své sny ve skutečnost? Pojďte společně načerpat inspiraci na přehlídce postelí s úložným prostorem a vyberte si tu nejlepší pro vás spánek a interiér.

Den začíná v noci

Skvělý den a dobrá nálada začíná již v noci. Pouze díky kvalitnímu spánku se dobře vyspíme a vstaneme odpočinutí s plno energie. Pro všechny bez věkového rozdílu platí stejné pravidlo – vybrat pohodlnou, bezpečnou, zdravotně nezávadnou postel. Pokud nám nemá chybět životní energie, pak bychom měli věnovat náležitou pozornost výběru lůžka a samozřejmě i matrace.
Proč ale nevybrat postel nejen pohodlnou, ale zároveň i maximálně funkční? I taková „obyčejná“ postel se dá využít jako úložný prostor. Takové typy postelí oceníte zejména v menších bytech.

Postele

Volba postele nemá pouze zdravotní rozměr, designový řád, ale také funkční předpoklad. I když v ložnici trávíme většinu času potmě, samozřejmě záleží také na jejím designu. Pokud chcete jakýkoliv interiér dovést k dokonalosti, nezapomeňte také k praktické posteli s úložným prostorem vybrat správné příslušenství – polštářky, peřinu, povlečení apod.
Čalouněnou postel s velkým úložným prostorem můžete mít i vy. Tento typ postelí získává čím dál víc obliby mezi zákazníky, kteří kromě kvalitního a komfortního odpočinku hledají i jiné funkce postele. V malé ložnici většinou dojde k otázce, kam uložit všechny lůžkoviny. Pak jsou tyto postele to pravé. V nabídce je mnoho typů, které se liší nejen designem, ale i materiálem a barevným odstínem.

Postele s úložným prostorem

Stejně tak jako jednolůžkové, tak i manželské postele existují s úložným prostorem. Ložnice se většinou stává odkladištěm pro věci, na které jinde není místo. Proto jistě uvítáte postel s místem pro uskladnění peřin, lůžkovin apod. Lůžko na spaní vám bude sloužit dlouhá léta, tak proč si nepořídit rovnou takové, které splní rovnou několik praktických funkcí najednou.
Nesmíme zapomenout na nejmenší. Jen si vybavte vaše dětství a pokojíček. Jistě si vzpomenete, že většinu času jste si hráli a potřebovali jste zejména dostatek místa na hračky a dětské aktivity. Úložný prostor pod postelí je pro děti jak stvořený. Může být nejen z celistvého tvaru, ale také rozdělený do boxů a přihrádek, kde si přehledně uložíte veškeré věci.

Postel je snad tím nejdůležitějším kusem nábytku v každé domácnosti. Bez postele bychom prakticky nemohli existovat. Soustřeďte se při výběru opravdu na všechno, nejen design, kvalitu, tvar, barvu, materiál, ale také na nepostradatelný a praktický úložný prostor, který bezpochyby využijete i Vy.

Článek Postele s úložným prostorem byl publikován 13. února 2014 v 05.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...