Postele Kika – vyberte si tu pravou

Tagy:  kika, kika postele, dřevěné postele, kovové postele, čalouněné postele

Sponzorované odkazy:

Postele Kika – vyberte si tu pravou

Kika je hned po nejpopulárnější Ikei dalším obchodním řetězcem s nábytkem, který nabízí skvělé zboží za velmi nízké ceny. Výhodou obchodního domu Kika je také fakt, že v České republice vlastní až 7 poboček, což je oproti Ikea, která sídlí jenom v Praze, plus. Málo kdo ví, že společnost Kika je stará přibližně sto let a pyšní se titulem stoprocentně rodinné firmy. A jaký je rozdíl mezi firmou rodinou a nadnárodní? Zatímco velké korporace kladou důraz především na vysoké zisky, rodinná firma si zakládá především na svém dobrém jméně, proto se staží pro své zákazníky udělat naprosté maximum a vyhovět jim ve všech směrech. Kika se řídí filosofií ,,bydlení pro každého“, na své si zde proto přijde jedinec s nižším příjmem, který touží pro krásném bydlení za pár korun, ale také opravdový designový ,,fajnšmekr“, který snání něco jedinečného, originálního a svého. Pokud jste ještě neměli tu čest obchodní dům Kika navštívit, je na čase se vydat na nákupy a pozměnit interiér. Začněte u ložnice, která volá po pořádné posteli za příjemné peníze.

Dřevěná klasika

Pokud neradi experimentujete a osvědčila se vám dřevěná klasika, v pobočce Kika budete jako ve snu a s největší pravděpodobností budete ten pravý model vybírat dlouhé hodiny. Najdete zde desítky atraktivních modelů od přírodního dřeva až po mahagon nebo dřevo laková, které působí velmi luxusním dojmem. Nejlevnější manželskou postel pořídíte za neuvěřitelných 2390 korun, což je pravděpodobně absolutně bezkonkurenční ce­na.

Dřevěná klasika od Kika, autor: kikaDřevěná klasika od Kika, autor: kika

Snové kování

Veliké oblibě se v posledních letech těší také postele kovové, které mají své kouzlo a určitého romantického ducha. Umístit je můžete jak do ložnice, tak do dětského pokoje. Jejich krása spočívá v jednoduchosti a zajímavém ornamentu na rámu postele. Tato postel je spíše nenápadná, proto věnujte důraz doplňkům a barvám, aby ložnice nepůsobila studeným dojmem.

Jemné snové kování, autor: kikaJemné snové kování, autor: kika

Jako v bavlnce

Postel by ideálně měla sloužit jako ústřední prvek místnosti a zaplňovat většinu prostoru a přesně tato kritéria hravě splňují postele čalouněné, kterých je v obchodním domě Kika rovněž přehršel. Najdete zde jemné bílé provedení, černou kůži, ale také nejrůznější barevné kreace od vínové pro fialovou.

Čalouněné postele jsou velmi populární, autor: kikaČalouněné postele jsou velmi populární, autor: kika

Článek Postele Kika – vyberte si tu pravou byl publikován 3. března 2013 v 16.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...