Několik praktických tipů, jak ve skříni využít každý centimetr

Tagy:  šaty, oblečení, uskladnění oblečení, nábytek, úložný prostor

Sponzorované odkazy:

Několik praktických tipů, jak ve skříni využít každý centimetr

Bez úložných prostor se v žádném bytě ani domě nelze obejít. Každý vlastní alespoň nějaké oblečení a osobní věci, které zkrátka potřebují svoje vlastní místo. Pokud v bytě nemáte dostatek příležitostí k vybudování vlastní šaty, nezbude vám, než si, jako většina lidí, pořídit skříně, komody, regály a nebo police, kde lze oděvy a další věci, celkem efektivně, skladovat. Otázkou ale zůstává, jestli vůbec víte, jak s úložnými prostory naložit tak, abyste je využili do posledního puntíku…

Dejte si záležet

Na uspořádání skříní a vytvoření řádu si budete muset vymezit trochu času, avšak konečný efekt bude famózní a především dlouhodobí.

Pokud si hodláte udělat pořádek v šatních skříních, které doposud neměly žádný systém a působily jaksi chaoticky, začněte systematicky, Nejprve si veškeré oblečení roztřiďte na jednotlivé složky podle kalhot, triček, mikin a svetrů, spodního prádla a naposledy doplňků. Jedině tak budete mít vše přehledně sjednocené a výběr vhodného outfitu vám zabere sotva pár vteřin.

Víte, jak využít každý prostor?, autor: mazzaliarmaditVíte, jak využít každý prostor?, autor: mazzaliarmadit

Dalším bodem je pečlivé skládání a vytvoření klasických ,,komínků", jež uspoří místo a propůjčí oděvům uhlazený tvar. Nezapomeňte také využít veškerá ramínka, na která ideálně navěšte saka, bundy, tuniky a jednoduše všechny oděvy, které jsou jemné, nežehlitelné či se snadno mačkají

Praktický pomocník do skříně

Určitě i vy máte ve skříni věci, které nenosíte po celý rok. Například v červenci těžko užijete lyžařskou soupravu a naopak v zimě neunosíte krátké kraťásky a lehké letní topy. Tyto věci pak ve skříni zabírají zbytečně mnoho místa, které lze využít efektivněji. Pořiďte si proto praktického pomocníka v podobě vakuového pytle, do kterého nepotřebné věci uložíte, pomocí vysavače odsajete vzduch a oděvy, na dobu určitou, uskladníte.

Veškeré oděvy lze skladovat celkem jednoduše, ale dosti místa zaberou doplňky jako jsou čepice, kšiltovky, šátky, opasky a podobně. Pro tyto drobnosti si opatřete praktické krabice a skříňové regály.

Článek Několik praktických tipů, jak ve skříni využít každý centimetr byl publikován 3. prosince 2013 v 12.00 v rubrice Doplňky a Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...