Nové trendy od Sconto nábytek

Tagy:  nábytek sconto, byt, dům, bydlení, interiér

Sponzorované odkazy:

Nové trendy od Sconto nábytek

Stejně tak, jako je třeba čas od času pozměnit šatník, i interiér si žádá jisté inovace. Ovšem renovace domácnosti není jako pořízení nového svetru a proto je třeba připravit si větší obnos peněz. Pakliže nechcete investovat desítky tisíc, ale přesto chcete kvalitní nábytek, na který je spoleh, nechte se inspirovat novinkami ze Sconta.

Obývací programy

Řekli jste si, když změnu, tak pořádnou a místo výměny sedací soupravy se vrhnete do něčeho úplně nového a dle posledních trendů? Pak možná narazíte na menší problém a to jest styl zařízení. Ne každý má zkrátka takovou fantazii, aby byl schopný přijít do prodejny a vybrat si jednotlivé kusy nábytku. V Takovém případě se podívejte na chytré Sconto programy, díky kterým si můžete na míru zařídit celý obývací pokoj přesně dle vašeho přání.

Chytré programy obývacích pokojů, autor: ScontoChytré programy obývacích pokojů, autor: Sconto

Ložnice tón v tónu

Nábytek v jednotlivých místnostech by měl společně určitě ladit a pokud tomu tak není, je ideální čas pro změnu. Pakliže plánujete výměnu postele, zaměřte se na kvalitní kus nábytku, který bude stabilní a vydrží dlouhé roky. Naprosto dokonale bude vaše ložnice vypadat, pokud k nové posteli zvolíte také prostornou skříň, popřípadě menší komodu nebo toaletní stolek.

Ložnice tón v tónu, autor: scontoLožnice tón v tónu, autor: sconto

Dětský pokoj snů

Vyrostla vám vaše ratolest před očima a v dětském pokojíčku s panenkami a barevnými malůvkami na zdi se již necítí dobře? Pak je na čase místnost přizpůsobit a proměnit ji v ráj pro teenagery. Sconto nábytek disponuje širokou nabídkou postelí, skříní a dalšího příslušenství pro dětské pokoje pro ty nejmenší, ale také pro dospívající mládež.

Pokoj pro teenagery, autor: scontoPokoj pro teenagery, autor: sconto

Kuchyně na míru

Co by to bylo za nábytkářskou společnost bez nabídky kuchyňských linek a jídelních setů. A že u Sconta máte opravdu z čeho vybírat se můžete přesvědčit na vlastní oči. Je lito masivní dřevěná kuchyně ve stylu holandského nábytku, super moderní lesklá varianta či nadčasová bílá spolu s nerezovými spotřebiči? Vše je povoleno a záleží jen na vašem přání a fantazii.

Kuchyně ze Sconto nábytek, autor: scontoKuchyně ze Sconto nábytek, autor: sconto

Na závěr koupelna

Zapomenout nesmíme ani na koupelnu, která není o nic méně důležitá než ostatní místnosti, ba naopak je velmi podstatná. Máte-li pocit, že je nábytek již trochu opotřebovaný či nepraktický, neváhejte se rovněž obrátit na Sconto nábytek, kde si vyberete ze široké palety barev, druhů i materiálů.

Koupelny od A do Z, autor: scontoKoupelny od A do Z, autor: sconto

Článek Nové trendy od Sconto nábytek byl publikován 16. listopadu 2013 v 12.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...