Květinová dekorace kam jen oko dohlédne

Tagy:  květinová dekorace, květiny, růže, váza, sklo, doplňky, byt, dům

Sponzorované odkazy:

Květinová dekorace kam jen oko dohlédne

Vybavení bytu není jen o ultra moderním nábytku, nejnovějších elektrospotřebičích a prostoru. Jistě, všechny tyto vymoženosti dnešní doby jsou skvělé a usnadní vám spoustu času, ale domov je především místo, kde se musíte vy i celá vaše rodina cítit bezpečně, pohodlně, příjemně a zkrátka krásně. Aby byl domov opravdovým domovem se vším všudy, neměly by vám chybět maličkosti, drobnosti, dekorace, které pokoje zútulní a dodají jim teplo. Co rozhodně dodá na romantičnosti a pozitivnu každému bytu či domu, jsou květinové dekorace.

Nesmrtelné růže

Růže jsou květiny, které snad nikdy neomrzí a nikdo nemůže říct, že mu jsou proti srsti. Pugét těchto kvítku potěší jako dárek k jmeninám, pozornost na schůzce či jako romantické gesto. Napadlo vás ale zpříjemnit si s nimi každý den? Pořiďte si růže keříkové, které po zasazení vydrží dlouhé měsíce a mohou vám tak zdobit koupelnu, kuchyňský stůl nebo třeba jinak nudnou a fádní předsíň. Budete až překvapeni, kolik radosti dovede přinést tato vděčná květinka.

Růže jsou překrásnou dekorací, autor: yuhuiRůže jsou překrásnou dekorací, autor: yuhui

Hra s detaily

Tento druh dekorace je promyšlený do posledního lístečku a rozhodně vypadá famózně. Pokud si nepotrpíte na velké kytice, které rychle zvadnou a působí příliš okázale, vsaďte na decentní detail v podobě vázání na prostírání či příbor. Vaše návštěva tuto drobnost jistě mile ocení. Podobnou obdobu lze použít například u podšálků či podtácků.

Jemná dekorace ke stolování, autor: Dinner SeriesJemná dekorace ke stolování, autor: Dinner Series

V hlavní roli sklo

K moderním technologiím a bytovému designu se skvěle hodí samozřejmě sklo, které jde ruku v ruce s posledními trendy. Vázu by pro případ darované řezané květiny měl mít doma každý, neboť nikdy nevíte, kdy vás partner nebo kamarádka překvapí. Co takhle si pořídit oválnou vázičku z foukaného skla, ve které se krásně vyjímá i drobná květina, neboť právě váza je zde ústředním prvkem. A že vám výrazné barevné kombinace nic neříkají? Pak sáhněte po matné či mléčné variantě.

V hlavní roli skleněná vázička, autor: BrainedgeV hlavní roli skleněná vázička, autor: Brainedge

Článek Květinová dekorace kam jen oko dohlédne byl publikován 24. ledna 2013 v 15.00 v rubrice Dům, Byt a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...