Tyto koupelnové dekorace musíte mít!

Tagy:  doplňky, koupelna, umyvadlo, vana, svítidla, svíčky, aplikace

Sponzorované odkazy:

Tyto koupelnové dekorace musíte mít!

Koupelna je nedílnou součástí každé domácnosti a pro většinu z nás představuje jakousi oázu klidu a harmonie. Není nad to si po dlouhém a velmi náročném dni plném stresu a nervozity, napustit vanu plnou čokoládové či levandulové pěny a jen tak nerušeně hodinu odpočívat. Koupelna je také prvním útočištěm, kam se vrhneme neprodleně po probuzení, měla by být tedy stále příjemně vytopená a útulně zařízená, abychom se necítili nepříjemně či nás netrápil chlad. Ať už si potrpíte spíše na výraznější barevné kombinace nebo preferujete jemnější odstíny smetanové či béžové, rozhodně by vám neměly chybět nejrůznější dekorace, které koupelně dodají to pravé kouzlo a charakter relaxační místnosti

Světla nejen na lustru

Na všemožné lampičky, honosné lustry a drobná svítidla jsme si za ty roky bytového designu, již zvykli. Co ale pravděpodobně nevidíte každý den, jsou unikátní led diody zabudované v umyvadle či vaně a sprchovém koutu. Pro někoho je to možná spíše zbytečný kíč, jiní to považují za naprostý prototyp luxusu a elegance. Záleží již pouze na vás, jakým směrem se ubírá vaše fantazie.

Svítící umyvadlo – jak originální, autor: sarahcooksSvítící umyvadlo – jak originální, autor: sarahcooks

Pohled do budoucnosti

Kulatá a hranatá umyvadla pravděpodobně vyšla z módy a nahrazují je tyto neidentifikova­telné, futuristické modely. Na první pohled se možná mohou zdát velmi nepraktická, ovšem když se nad jejich působení zamyslíme hlouběji, asi bychom našli jejich opodstatnění. V první řadě nepravidelný tvar není nijak nepraktický, neboť nebrání v klasickém umývání rukou a za druhé, svým organickým vzezřením skvěle zapadne do kontextu moderní koupelny.

Futuristické umyvadlo, autor: design inspiration galeryFuturistické umyvadlo, autor: design inspiration galery

Trocha ozdobiček neuškodí

Koupelna není jenom o vaně, umyvadlu, ručnících a mycích prostředcích. Zvelebit ji lze nejrůznějšími způsoby, začít můžete například u tématických a voňavých svíček, kterými si zpříjemníte kde jaký večer a pokračovat lze dekoracemi, které sice nemají žádné využití, za to však vypadají náramně. Máte koupelnu stylizovanou do modré barvy? Pak vsaďte na závěsné rybky nebo mušličky. S přírodními barvami budou skvěle ladit sušené květy nebo bambus.

Jednoduchá aplikace na zeď, autor: mcco0328Jednoduchá aplikace na zeď, autor: mcco0328Nezapomeňte na svíčky, autor: furnituremontrealNezapomeňte na svíčky, autor: furnituremontreal

Článek Tyto koupelnové dekorace musíte mít! byl publikován 30. listopadu 2012 v 18.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...