Vakuové pytle ušetří prostor a uskladní cokoliv

Tagy:  vakuové pytle, uskladnění oblečení

Sponzorované odkazy:

Vakuové pytle ušetří prostor a uskladní cokoliv

Skoro každá domácnost bojuje s nedostatkem místa. Zejména úložného prostoru ve skříních a šatnách se často nedostává tolik, kolik potřebujeme. Zvlášť pokud nevlastníte vilu se samostatnou šatnou, ale jen byt v paneláku, tak jistě s místem bojujete natolik, že jste často nuceni vyhodit i věci, které by jste jinak uskladnili, kdyby bylo kam. Vakuové pytle jsou skvělým řešením pro uložení sezónního oblečení, náhradních lůžkovin či starého oblečení, které je ještě škoda vyhodit jenom proto, že vyšlo z módy. Pro ušetření místa a vyplnění prostoru ve skříních do nejmenšího detailu se výborně hodí. Co zrovna nepoužíváte nebo nenosíte, pohodlně a úsporně do vakuových pytlů uložíte.

Co všechno se dá ve vakuových pytlích skladovat

Vakuové pytle jsou nejlepším řešením, jak získat spoustu volného místa. Ušetříme až 75 % prostoru, když do pytlů uložíme lůžkoviny pro hosty, spacáky, deky, plyšové hračky, staré bundy či kabáty nebo oblečení, které třeba skladujeme než do něj děti dorostou. Do pytlů můžeme uskladnit všechno objemné oblečení, které svůj objem několikanásobně zmenší poté, co z něj odsajeme vzduch pomocí každého vysavače.

Výhody skladování věcí ve vakuových pytlích

Kromě úspory místa přináší skladování oblečení ve vakuových pytlích i další výhody. Chrání obsah před vlhkostí, plísní, prachem, roztoči, případně před škůdci, jako jsou moli a jiní. Jsou totiž vyrobeny z pevného, odolného a neprodyšného materiálu. Po odsátí vzduchu pomocí vysavače se prostor uvnitř hermeticky uzavře a nepronikne dovnitř ani molekula vzduchu natož mol. Po vyndání mají věci svůj původní tvar i velikost, protože materiál nijak nemění své vlastnosti. Stačí je jen znovu nechat „nadýchnout“ čerstvého vzduchu. Výhodné je použití vakuových pytlů i při stěhování či balení na dovolenou. Prostě v každém případě, kdy potřebujeme uspořit místo a do omezeného prostoru vtěsnat větší objem věcí. Každý prostor pro uskladnění se tak stane lépe organizovaný, přehlednější a účelněji využitý. Vakuové pytle jsou trvanlivé, takže je lze používat opakovaně po dobu několika let.

Článek Vakuové pytle ušetří prostor a uskladní cokoliv byl publikován 7. června 2012 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Eva Šebestová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...