Postel Ikea – vsaďte na kvalitu a moderní design

Tagy:  Postel Ikea, jednoduchá postel, romantická postel, doplňky, závěsy, ložní prádlo, polštáře

Sponzorované odkazy:

Postel Ikea – vsaďte na kvalitu a moderní design

Postel je jedním z nejdůležitějších kusů nábytku v jakémkoliv bytě či domě. Ač si to možná neuvědomujeme, bez kuchyně či televize by člověk dokázal existovat, avšak bez postele nikoliv. Tento ložnicový ,,doplněk“ by měl být nejenom pohodlný, ale měl by tak nějak charakterizovat vaši osobnost. Pokud jste excentričtí extroverti, pořiďte si postel výraznou, barevnou a prostornou. Milovníci hesla ,,v jednoduchosti je krása“ se budou řídit praktičností a zdravotními matracemi. Zkrátka a dobře, výběr postele byste za žádnou cenu neměli zanedbat a už vůbec ne v případě, že ji sdílíte s partnerem. Vsaďte na kvalitu a neotřelost v kombinaci se skvělou cenou, zamiřte do nejbližší prodejny Ikea.

Romantická

Řadíte-li se hrdě k romantickým jedincům či párům, pořiďte si tuto jedinečnou postel Ikea. Její kovové čelo je díky použitému materiálu velice bytelné, avšak díky jemným vlnkám a spirálkám působí elegantně, něžně a opravdu romanticky. Tento typ postele se skvěle hodí jak do ložnice mladého páru, tak do pokoje teenagera.

Romantická postel v černé barvě, autor: IkeaRomantická postel v černé barvě, autor: Ikea

V hlavní roli doplňky

Pokud nevíte, jaká postel by lichotila vaší ložnici a bojíte se investovat do zapeklitých a příliš extravagantních rámů, pořiďte si prostornou a jednoduchou postel a raději se soustřeďte na doplňky. Je zcela na vás, v jaké barvě vaše ložnice bude, avšak raději se obklopte barvami světlejšími a dekorace laďte do tmavších či oblíbených tónů. Pozornost věnujte především polštářkům, přehozům, závěsům, lampičkám či svíčkám a obrázkům.

Jednoduchá postel se zajímavými doplňky, autor: IkeaJednoduchá postel se zajímavými doplňky, autor: Ikea

Postel či sedačka?

Bojujete-li s nedostatkem prostoru a nebo bydlíte v garsoniéře, je vcelku logické, že se rozhodujete, zda si pořídíte obří postel a nebo pouze gauč. Tuto zapeklitou situaci vyřešte jednoduše a pořiďte si trendy rozkládací gauč s velice jednoduchou mechanikou. Během minuty máte stylovou pohovku a nebo pohodlnou postel.

Sedačka a krásná postel v jednom, autor: IkeaSedačka a krásná postel v jednom, autor: Ikea

Tmavá a světlá kombinace

Kontrasty jsou stejně moderní jako barvy. Vsaďte na neokoukatelnou klasiku a pořiďte si postel z tmavého, masivního dřeva, kde hlavní roli bude hrát těžký rám. Mohutnou konstrukci osvěžte ložním prádlem a polštářky naopak v bílé či smetanové barvě. Aby byla vaše ložnice dokonalá, nezapomeňte na závěsy a koberečky.

Tmavá postel v kombinaci z bílým prádlem, autor: IkeaTmavá postel v kombinaci z bílým prádlem, autor: Ikea

Článek Postel Ikea – vsaďte na kvalitu a moderní design byl publikován 19. března 2012 v 16.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...