Retro hodiny – jedinečný doplněk do každé místnosti

Tagy:  Retro hodiny, kuchyňské, domácí, americké, třídílné, starodávné, stojací

Sponzorované odkazy:

Retro hodiny – jedinečný doplněk do každé místnosti

Hodiny by měly být nedílnou součástí každého pokoje, minimálně kuchyně a pokoje obývacího. Je samozřejmostí, že si hodiny vždy pořídíte takové, jaké ideálně ladí s interiérem vašeho pokoje. Do extra moderního ,,obýváku“ jsou skvělou volbou hodiny skleněné či s kovovými prvky a pokoj, kde převládá dřevo dozdobí hodiny taktéž v tomto stylu. Jedinou výjimkou, jsou takzvané retro hodiny, ty se budou perfektně vyjímat v každém pokoji, kde se stanou jakýmsi ústředním prvkem.

Stojací

Retro velké stolní hodiny se stojánkem v kovovém designu chromu připomínají doby našich babiček. Retro chrom s designem, který nestárne a je stále moderní rozsvítí snad každou místnost. Replika kapesních hodinek na stojánku patří mezi oblíbené retro dekorace. Klasické číslice na černém ciferníku jsou taktéž v barvě chromu.

Stojací retro hodiny z kovu, autor: margooStojací retro hodiny z kovu, autor: margoo

Starodávné

Hezké emajlové hodiny, lehce vypouklé s krásnou patinou vás doslova uhranou. Jejich starobylí vzhled a klasický nápis působí natolik originálně a poutavě, že je nemůžete nemít. Průměr těchto antických retro hodin je 36 cm a pořídíte je za 1800 korun.

Kuchyňské

Kulaté závěsné hodiny s motivem květin jsou vhodné do jakéhokoli venkovsky laděného interiéru či do kuchyně, ve které převládá dřevo a jemné barevné kombinace. Jsou plně funkční a ze zadní strany najdete strojek na baterii, který lze bez problému obměňovat. Materiály, ze kterých jsou hodiny vyrobeny je překližka a papír.

Retro hodiny do kuchyně, autor: 4homeRetro hodiny do kuchyně, autor: 4home

Třídílné

Velice originální jsou hodiny třídílné, které jen tak někde neuvidíte. Retro hodiny jsou složeny ze tří takzvaných ozubených kol, každé dominuje jinou barvou a obsahuje ciferník. Potrpíte-li si na kombinaci dřeva, kovu a temnějších barev, tyto hodiny jsou ty pravé pro vás.

Třídílné hodiny ze dřeva a z kovu, autor: amanda folethTřídílné hodiny ze dřeva a z kovu, autor: amanda foleth

Americké

Opravdovou raritou mezi retro hodinami jsou stojací hodiny v americkém stylu s motivem legendárního herce Jamese Deana. Tento unikátní doplněk nemusí sloužit pouze jako hodiny, ale skvěle ozvláštní každou místnost. Mechanické hodiny seženete v černé barvě v jedinečné kombinaci kovu a skla za 400 korun.

Článek Retro hodiny – jedinečný doplněk do každé místnosti byl publikován 29. února 2012 v 11.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...