Vertikální nástěnné hodiny

Tagy:  hodiny, nástěnné hodiny, vertikální hodiny, wallclock, čas

Sponzorované odkazy:

Vertikální nástěnné hodiny

Hodiny – nepostradatelný interiérový doplněk, který nám zajišťuje nejen stránky praktickou, ale designovou. Nástěnné hodiny mohou mít různé podoby, mohou být kulaté, hranaté, čtvercové či jinak atypicky tvarované. Mohou být z různých materiálů, v různých barevných provedení.

Vertikální nástěnné hodiny „Wallclock“ dávají vašemu domovu nový rozměr a mladistvý i čistý vzhled. Hodiny Wallclock jsou určeny do současných prostor, s ohledem na styl i ráz interiéru.

Nástěnné hodiny Wallclock jsou dílem brooklynského návrháře Klause Rosburgera, který horizontálu převedl do vertikály. Číselník laserově vypálen do eloxovaného hliníkového rámečku, ručičky jakoby procházejí z vnitra hodin ven. Vymalovaný ciferník vytváří barevnou hloubku a dodává hodinám prémiový vzhled. Hodiny jsou na baterii typu AA, součástí balení je jeden kus baterie.

Nástěnné hodiny můžeme vybírat dle stylu a barevného ladění interiéru, neboť jsou dodávány v barvě modré, mentolové, růžové, červené, zelené, tyrkysové, oranžové, bílé a žluté. Vzhledem ke své jednoduchosti a minimalizaci jsou nabízeny za poměrně vysokou částku ve výši 98 amerických dolarů.

originální designoriginální design
různé barevné pojetírůzné barevné pojetí

zdroj: http://www.thedesignblog.org/…r-home-decor

Článek Vertikální nástěnné hodiny byl publikován 31. května 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...