Designové hodiny pro náročné

Tagy:  hodiny, nástěnné hodiny, analogové hodiny, ručičkové hodiny, moderní hodiny, atypické hodiny

Sponzorované odkazy:

Designové hodiny pro náročné

Hodiny v interiéru představují nenahraditelného pomocníka, bez kterého bychom v dnešní době jen těžko odhadovali čas. Designové ztvárnění hodin je nekonečně rozmanité škály, také druhový výběr není jednotvárný.

Analogové hodiny od Saikat Biswas jsou založené na hře světla a stínu, kdy je čas ukazován stínem – tmavnutím plochy. Hodiny nejsou vybaveny ručičkami, čas nám ukazuje pouze tmavě zbarvená plocha. Mechanismus pracuje na úplně stejné bázi, jako tomu je v případě klasických, analogových hodin s ručičkami.

Vnitřní stavba hodin je na stejné bázi jako stavba hodin klasických, avšak hodinu a minutu ukazuje disk se dvěma barevnými grafikami, které jsou připojeny k oběžníku.

Přední číselník disponuje tenkými štěrbinami, skrze které můžeme zhlédnout část vnitřního disku. Přední kryt a boční strany jsou pokryty ochrannou plastovou vrstvou, které chrání vnitřní část od prachu a hromadících se nečistot.

Hodiny jsou velmi vkusnou, moderní a nadčasovou ozdobou každého moderního interiéru, které zaujmou na první pohled. Ačkoliv jejich technice mnoho z nás neporozumí, s jistotou však můžeme říci, že se jedná o naprostý originál a jedinečné provedení, které budou přínosem každého interiéru.

složitý mechanismus, snadné pojetísložitý mechanismus, snadné pojetí
krok za krokemkrok za krokem

Zdroj: http://www.saikatbiswas.com/…Projects.htm

Článek Designové hodiny pro náročné byl publikován 5. listopadu 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...