Hodiny s motýlími křídly

Tagy:  flight clock, clock, hodiny, nástěnné hodiny, moderní hodiny, kreativní hodiny, motýl, motýlci

Sponzorované odkazy:

Hodiny s motýlími křídly

Říká se, že čas je náš nepřítel. Nejde zastavit, nelze ho dohonit. Neúprosnými kroky za sebou zanechává vteřiny, sekundy, minuty, hodiny, dny, měsíce, roky, desetiletí, staletí a tisíciletí. Přístroj času se nachází ve všech domácnostech, podnicích, veřejných budovách a institucích. Přístroj času v podobě hodin se nachází všude.

Hodiny, ať už ručičkové nebo digitální máme dennodenně na očích, sledujeme, jak nám utíká čas, ale už nevnímáme obal času, tedy schránku, ve které se čas ukrývá.

Dnes si představíme hodiny s křídly motýlími, designový prvek, který bude okrasou každého interiéru. Elegantní, harmonická kombinace dvou barev, umožní hodinám začlenění do všech stylů pokojů.

Kreativnost motýlích hodin spočívá především v tom, že se nejedná o klasické, celistvé hodiny. Motýlí hodiny jsou nabízeny jako sada dvanácti černobílých motýlků různých velikostí. Sada obsahuje i speciální lepidlo, které slouží pro snadnou aplikaci na jakémkoliv povrchu. Hodiny si tak můžeme sestavit dle svého uvážení, fantazie nebo stylu.

Motýlí hodiny jsou ideální nejen do interiéru, ale i do exteriéru, prostě všude tam, kde je montáž klasických hodin obtížná.

kreativnost a úžasný design v podobě motýlkůkreativnost a úžasný design v podobě motýlků

Zdroj: http://design-milk.com/flight-clock

Článek Hodiny s motýlími křídly byl publikován 4. března 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...