Royal Marine: lampy z leštěného hliníku

Tagy:  lampa, lampička, stolní lampa, osvětlení, pracovní lampa, moderní lampa, interiér, interiérové osvětlení

Sponzorované odkazy:

Royal Marine: lampy z leštěného hliníku

Royal marine – to je kolekce luxusních a velmi originálně zpracovaných stolních lamp, vytvořených ze dřeva s pevnými akcenty hliníkové konstrukce.

Reprodukce lampy, stylizované do podoby stativu, v nostalgickém provedení, dodává interiéru teplo a útulnost. Konstrukci lampy tvoří teleskopický stativ, který lze velmi snadno otáčet a přizpůsobit aktuálním potřebám uživatele.

Lampy Royal Marine jsou určeny především pro osvětlení větších pracovních ploch, jsou vysoce stabilní. K přednostem lampy také patří možnost natáčení stínítka, které lze umístit i obráceně. Na výběr také máme zdroj světla – můžeme použít 32 W žárovky nebo kompaktní žárovky 150 W. Nastavitelná je i výška lampy, jednoduše můžeme lampu zvětšit či naopak snížit.

Lampy jsou nyní k dostání ve slevě, z původních 425 dolarů jsou zlevněny na 350 amerických dolarů. Každý kus je vytvořen individuálně, každý kus je tedy unikátní, dva stejné výrobky nelze najít. V nabídce jsou lampy z leštěného hliníku nebo z antické mosazi, jenž přispívá k vytvoření retro vzhledu.

Stolní lampy Royal Marine potěší nejen milovníky umění, ale také fotografy a příznivce moderního pojetí.

zdroj: http://www.restorationhardware.com

Článek Royal Marine: lampy z leštěného hliníku byl publikován 3. února 2012 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...