Lampa LUNE: tradice kombinovaná s designem

Tagy:  světlo, osvětlení, lampa, lampička, ložnice, ložnicové světlo, lampička k posteli, postel, intimní osvětlení, Maroko, marocké, tradice, interiérové osvětlení, interiérové světlo, Lune, lampa Lune, lampička Lune

Sponzorované odkazy:

Lampa LUNE: tradice kombinovaná s designem

Ložnicovému osvětlení se nevěnuje příliš velká pozornost, zpravidla noční stolky zaplňují lampičky tradiční, klasické a obyčejné. Designové osvětlení, které dokáže navodit intimní i tajemnou atmosféru, v našich ložnicích jednoznačně chybí.

Chtěli byste se vnést do vaší ložnice trochu tajemna a magičnosti? Nebo naopak vytvořit atmosféru klidu, relaxace a style ve stejnou dobu? Pokud ano, tak řešení přichází v podobě designové lampičky Lune, pocházející z dílny Charlese Kalpakiana.

Lampa Lune je vyrobena na základě marocké kultury a tradice, Lune přináší do interiéru kouzlo Orientu. Ovšem její výroba se odehrává na území Francie, odkud je exportována do různých koutů světa.

Lune je inspirována měsícem, není tedy divu, že působí velmi romantickým dojmem, měkkými a jemnými tóny. Design, evokující tajemství Orientu, je spojen s kovovou konstrukcí matného laku, v šesti barvách: oranžové, hnědé, zelené, béžové, bílé a černé.

Sofistikovaně působící osvětlení je přínosem do každé moderní ložnice, ve které působí luxusním dojmem. K exkluzivnímu vzhledu také přispívají geometrické vzory, které jsou minimalisticky pojaty, s ohledem na nevybočení z marocké architektury.

když se tradice snoubí s nadčasovostíkdyž se tradice snoubí s nadčasovostí
různá barevná provedenírůzná barevná provedení

http://www.darenart.com

Článek Lampa LUNE: tradice kombinovaná s designem byl publikován 1. dubna 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...