Stolní lampička v knižní podobě

Tagy:  lampa, světlo, osvětlení, stolní lampa, lampička, noční stolek, kniha, knížka

Sponzorované odkazy:

Stolní lampička v knižní podobě

Svítidla si do svých interiéru pořizujeme především za účelem praktickým, ovšem design a estetické působení při výběru vnímáme velmi silně. Dle designového hlediska není nikterak složité vybrat vkusné osvětlení, které se bude snoubit se stávajícím interiérem. Problém ovšem zpravidla bývá ve výběru funkčnosti, tedy intenzity osvětlení a vhodného zdroje světla.

Studio MS, sídlící v Londýně, uvedlo na trh osvětlení v podobě knihy, pro někoho možná kýč, pro jiného příjemný doplněk interiéru. Ať už vaše pojetí a náhled na osvětlení – knihu, bude jakékoli, jedno je však jisté: podoba osvětlení je výjimečná, neokoukaná a nápaditá.

K výjimečnosti lampy – knihy patří také ruční zpracování, díky kterému můžeme v knize – světle, listovat.

Pro nejefektivnější využití světla je nejlepším umístěním lampičky samotná podlaha, avšak velmi dobře i efektivně vynikne na psacím či nočním stolku. Co se technických parametrů týče, disponuje lampička výškou cca dvacet centimetrů a do šířky ji lze rozložit až na pětadvacet centimetrů. Cena za tento svítící skvost se pohybuje okolo 200 amerických dolarů.

nový směr ve světě osvětlenínový směr ve světě osvětlení

zdroj: http://gretelhome.com/…e-light.html

Článek Stolní lampička v knižní podobě byl publikován 30. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...