Lampa Chick – luxus do dětského pokoje

Tagy:  lampa, lampička, světlo, osvětlení, stolní lampa, stolní lampička, lampička do dětského pokoje, osvětlení do dětského pokoje, osvětlení pro děti

Sponzorované odkazy:

Lampa Chick – luxus do dětského pokoje

Světlo je velmi důležitým zdrojem pro kvalitní a plnohodnotný život, obzvláště kvalita světla je důležitá pro naše děti.

Osvětlení do dětského pokoje však vedle 100% funkčnosti a kvalitního zdroje světla vyžaduje ještě zvýšené požadavky na bezpečnost. Alexander Maltseff vytvořil lampu, která je pro děti zárukou nejen bezpečí, ale také zdravého žití.

Tvar lampy je dosti futuristického designu, jeho podoba připomíná kuře, což s ohledem na vkus dětí je přijatelné řešení. Lampa je určena především jako stolní osvětlení, vhodná při pracovní činnosti dětí, psaní úkolů či jiné tvorbě.

Tělo lampičky je k dostání v různých barevných provedeních, vybírat můžeme tak, aby nám barevně lampička ladila s interiérem. Zdrojem světla jsou kvalitní LED diody, které zajistí chladný povrch diod, což je na rozdíl od klasické žárovky více než uspokojující.

Konstrukce disponuje třemi rotačními osami, které se postarají o dokonalou polohu tak, aby sklon světla vyhovoval všem našim potřebám. V nabídce budou i menší varianty lampiček, které fungují pouze na baterie, nikoli na elektřinu. Výrobce taktéž plánuje varianty vhodné k použití jako lampičky na noční stolek, které budou vybaveny dotykovým světlem s různou mírou intenzity osvětlení.

bezpečnost, výkonnost, styl a designbezpečnost, výkonnost, styl a design

zdroj: http://www.hometone.com/…mp-kids-room

Článek Lampa Chick – luxus do dětského pokoje byl publikován 22. srpna 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...