Kolekce zářivých lamp od Kinzig

Tagy:  osvětlení, světlo, lampa, lampička, interiérové osvětlení, interiérové světlo, stolní lampa, stolní lampička

Sponzorované odkazy:

Kolekce zářivých lamp od Kinzig

Susan Kinzing začala kariéru jako návrhářka šperků, o patnáct let později, s bohatými zkušenostmi šperkařství, se začala věnovat niternému zpracování kovů.

Neustálým zdokonalováním a kreativním myšlením, vznikla úžasná kolekce elegantního osvětlení kontrastních barev a zpracování. Návrhářka intenzivně pracuje na dokonalosti designu osvětlovací techniky, s využíváním úžasných barev a představivosti.

Luxusní kolekce zářivých lampiček odráží kontrastní barvy, které se mezi sebou mísí bez ostychu, dokonale podtrhující kvalitu použitých materiálů. Dle autorky se však jedná o tradiční osvětlení, které disponuje několika přídavnými hodnotami.

K podstatným odlišnostem paří otočná konstrukce, spojitost různorodých tvarů a detailního ručního zpracování. Skleněné akcenty osvětlení jsou zpracovány foukanou technikou, znázorňující prvky živého skla. Stínítka jsou vyrobena z ručně vyšívaného hedvábí, dodávající celkovému vzhledu osvětlení nádech stylu glamour.

Cena lampiček se liší dle kusu, orientačně se výše ceny pohybuje v rozmezí od 500 do 900 amerických dolarů.

přehlídka barev, tvarů, lesku a stylupřehlídka barev, tvarů, lesku a stylu

zdroj: http://www.artfulhome.com

Článek Kolekce zářivých lamp od Kinzig byl publikován 25. listopadu 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...