Dekorační polštáře atypického designu

Tagy:  polštář, polštářek, dekorativní polštářek, atypický polštář, atypický polštářek, polštářek do interiéru, dekorace, doplněk

Sponzorované odkazy:

Dekorační polštáře atypického designu

Dekorační polštáře a polštářky zdobí nejeden moderní interiér. Úloha polštářků je víceméně dekorativního charakteru, ovšem mnohdy se pořizují s cílem vytvoření maximálního uživatelského komfortu a pohodlí.

Dekorační polštářky Rondy J. Smithe jsou atypického charakteru, jelikož jejich podoba je netradiční. Motiv, ale i tvar polštářků je imitován do oblasti fotoaparátů a kamer.

Konečná podoba polštářků vzniká přenesením fotografie na plátno, jež se všívají na velké černé látky, které se vycpou vatelínem a sešívají do požadované podoby. Kolekce dekoračních polštářků skýtá několik různě definovaných sérií, které jsou rozděleny např. dle příslušných značek fotoaparátů nebo daného období.

Nabídka polštářků je rozmanitá, nejen stylově, ale také tvarově a velikostně. Polštářky z této série budou dozajista velkým přínosem do moderních interiérů nebo dokonalým dárkem pro fotografy.

Ozdobou budou nejen jako součást sedací soupravy, ale také jako doplněk v ložnici nebo pracovně. Jejich využití se meze nekladou, díky barevné neutrálnosti se integrují s každým prostorem. A pokud nás omrzí dívat se na fotoaparát, jednoduše polštářky otočíme a získáme čistě bílý, elegantní polštářek.

přesvědčivá imitacepřesvědčivá imitace
kvalita dokonalosti je rovna kvalitě komfortnostikvalita dokonalosti je rovna kvalitě komfortnosti

zdroj: www.intheseam.com

Článek Dekorační polštáře atypického designu byl publikován 14. ledna 2012 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...