Polštář nebo dálkové ovládání

Tagy:  polštáře, polštářky, dekorativní polštářky, textilie, bytové textilie, ekologické, dekorace, dálkové ovládání, televize, televizor, ovladač

Sponzorované odkazy:

Polštář nebo dálkové ovládání

Multifunkčnost se začíná objevovat a především uplatňovat i u bytových textilií, kde bychom rozmanité využití jen těžko hledali.

Dálkový ovladač v podobě měkkého a velmi příjemného dekorativního polštáře, to je horká novinka, která se objevila na webu www.gizmodo.es

Odpočinek a dálkové ovládání jsou dva pojmy, které toho mají hodně společného, navzájem se dokonale kombinují a mnohdy se stávají neoddělitelnými prvky. Kombinace těchto dvou pojmů v jeden výrobek nabízí unikátní řešení nejen pro ty, kteří velmi často dálkové ovladače hledají.

Na povrchu měkkého polštáře jsou vidět symboly v podobě vyšitých tlačítek, které představují ovládání televizoru. Polštář je vybaven kompletně všemi tlačítky, které potřebujeme nejen k ovládání televizoru, ale také k ovládání DVD rekordérů, videorekordérů nebo satelitu.

Dálkový ovladač v podobě polštáře budeme mít kdykoliv ihned po ruce, nebudeme muset obtížně hledat zapadlý ovladač v sedačce či pod konferenčním stolkem. Za jeden kus polštáře zaplatíme zhruba něco kolem 20 amerických dolarů, což je částka více než překvapující.

dokonalé řešenídokonalé řešení

zdroj: http://www.gizmodo.es/…roladas.html

Článek Polštář nebo dálkové ovládání byl publikován 10. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...