Dekorativní polštáře do každé místnosti

Tagy:  polštáře, dekorativní polštáře, dekorace, doplňky, byt, dům, barvy

Sponzorované odkazy:

Dekorativní polštáře do každé místnosti

Již delší dobu marně přemýšlíte, jak oživit váš byt, který jste si před léty zařídili dle vlastního vkusu, ale teď máte pocit, že je tak nějak okoukaný a něco mu chybí? Zahoďte předražené katalogy se sedacími soupravami a zapomeňte i na super moderní kuchyňskou linku, která bude za pár let stejně zase o krok zpět. Buďte chytří a raději se zaměřte na drobné doplňky a detaily, které dělají domov útulnější a domáčtější. Co takhle vyzkoušet dekorativní polštáře? Jejich pořízení není nikterak drahé a až vás omrzí v obývacím pokoji, jednoduše je přesunete na lenošku do předsíně nebo do dětského pokoje, kde si rozhodně najdou své uplatnění.

Tón v tónu

Sedačky v nenápadných odstínech šedé, béžové či nachové jsou velmi moderní a praktické, neboť se hodí prakticky do každého typu místnosti a pokud se rozhodnete náhle vymalovat, sedací souprava vám v tom nebude bránit svou výraznou barvou. Další výhodou méně nápadné pohovky je také fakt, že ji lze ozvláštnit právě o dekorativní polštáře. Pořiďte si jich hned několik, vsaďte na odlišné motivy, ale podobné odstíny, díky kterým budou nestejné polštáře působit skvělým dojmem ,,tón v tónu“. A až se po celodenní dřině v práci svalíte k oblíbenému pořadu, jistě využijete jejich pohodlí.

Každý jiný a přesto všechny stejné, autor: baliboroKaždý jiný a přesto všechny stejné, autor: baliboro

Jako na zámku

Chtěli byste si alespoň jeden okamžik z náročného dne připadat jako na zámku, obklopeni luxusem a blahobytem? Pak se poohlédněte po saténových polštářích s dobovými výšivkami, jež působí naprosto skvostně a pokoji dodají eleganci. A pokud navíc sáhnete po zlatém nebo stříbrném provedení, nemůžete udělat chybu. Tento druh polštářů se mimo jiné dokonale vyjímá i v ložnici.

Polštáře jako ze zámku, autor: cherrypatterPolštáře jako ze zámku, autor: cherrypatter

Něco také pro holčičky

I dětský pokojík je místem, které stojí za povšimnutí a vaše děti mohou po čase přijít s tím, že je začal nudit. Pro malé parádnice a milovnice růžové barvy pořiďte tuto variantu v plyšovém provedení, které nelze odolat.

Nezapomeňte na své ratolesti, autor: Administrator Galeria UninterNezapomeňte na své ratolesti, autor: Administrator Galeria Uninter

S věnováním

Svátky, narozeniny a Vánoce jsou nedílnou součástí našich životů a my neustále přemýšlíme, jak a čím obdarovat naše blízké. Jednoduchý polštářek s věnováním, osobním doznáním či vtipnou poznámkou je skvělý a především originální dárek, který potěší snad každého.

Polštářek s věnováním jako ideální dárek, autor: fifiduviePolštářek s věnováním jako ideální dárek, autor: fifiduvie

Článek Dekorativní polštáře do každé místnosti byl publikován 29. ledna 2013 v 15.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...